Adressi Kempeleen vanhan pappilan uudelleenrakentamisen puolesta

Kempeleen vanha pappila on tärkeää saada uudelleenrakennetuksi, jotta nuoret saavat oman tilan harrastaa ja viettää vapaa-aikaansa. Lisäksi vanhan pappilan kulttuurihistoriallinen arvo on merkityksellinen paikallisidentiteetille.

Kempeleen vanha pappila sijaitsi keskeisellä paikalla, jonne nuorten oli helppo kokoontua ympäri Kempelettä. Uudelleenrakentaminen toisi alueellista tasa-arvoa ja laajentaisi merkittävästi nuorten vapaa-ajan mahdollisuuksia.

Nuorisotyöhön panostaminen on seurakunnan nykytoiminnan ja tulevaisuuden kannalta erityisen tärkeää. Allekirjoittamalla adressin annat tukesi vanhan pappilan uudelleenrakentamisen puolesta ja samalla mahdollistat nuorisolle uuden tilan vapaa-ajan viettoon ja yhdessäoloon.


Tuukka Myllymäki    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Tuukka Myllymäki voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Luotatko nykyhallituksen kykyyn ratkaista maan talousongelmat?