Maahanmuuttajien tuet

Kommentoitu viesti

Platon 65

#668 Re: Levittäkää adressia!

01.03.2013 10:47

#1: Petri Mäkinen - Levittäkää adressia! 

 

ÄLKÄÄ LEVITTÄKÖ ENNEN KUN FAKTAT KOHDALLAAN!! Ottakaa faktoista ensin selvää... maahanmuuttaja joka tulee suomeen, ei saa mitään tukia noin vain!! Turvapaikanhakijat ovat toinen asia, mutta heidän kanssaaan meillä pitäisi olla inhimillinen ymmärrys ja halu auttaa, kuten esim. ruotsalaiset auttoivat suomalaisia sodan aikana. EU-maasta voi tulla tänne 3kk hakemaan töitä ja silloin tuki tulee omasta kotimaasta, jos sellaisia on. Ja kun 33kk on mennyt ja jos töitä ei ole löytynyt, niin eivät nekään mitän tukea saa, vaikka asuisivat kadulla!! Sitten jos on ollut täällä töissä, on oleskelu ja muut luvat ja jostain syystä jää esim. työttömäksi, niin silloin on oikeutettu samoihin tukiin kun suomalaiset. Adressista saa kuvan että kuka vaan voi tulla mistä vaan suomeen ja saavat heti pinon rahaa elämiseen, näin ei kyllä ole!! Maahanmuuttoossa ei ole mitään vikaa, paljon mitä nyt mielemme suomaliseksi on oikeasti myös maahanmuuttajien saavutuksia: Ahström, Stockmann, Sinebrychoff jne. Eli kautta aikojen kulttuurit ovat sekoittuneet ja ottaneet vaikutuksia toisiltaan. Emme elä kuplassa, kaikki vaikuttaa tänä päivänä globaalissa maailmaassa kaikkeen. Varsinkin kun ihminen tuhoo luonnonvaroja olisi ajateltava globaalisesti, vaikka suomaliset eivät saastuttaisi itämerta, jos venäläiset sen tekevät, silloin ei auta jos olemme vaan "vihamielisiä" muita kohtaan ja asenne on vain negatiivinen kaikkea "vierasta" kohtaan. Mistä tällaiset adressit ja asenteet kertovat?? että helpointa hyökätä heikompia vastaan kun itsellä paha olla ja huono itsetunto?? Tai?? Soisaalituista ja muista on usein vain harhaanjohtaavaa tietoa ja tiedän että moni joko olisikin tukeen oikeutettu, eivät sitä saa. Itse teen töitä työttömien nuorten kanssa, ne ovat kaikki suomailaisia, mutta toki eri näköisiä ja värisiä. Itselläkin oli ala-asteella tumma tyttö. Hän on ihan yhtä suomalainen kuin minä, mutta adressin tekijän mielestä varmaan maahanmuttaaja??

Vastaukset

Valveutunut kansalainen

#671 Re: Re: Levittäkää adressia!

2013-03-01 15:51:57

#668: Platon 65 - Re: Levittäkää adressia!

Kyllä jokainen tulija saa kotouttamistukea. Opiskelukaverini tuli ruotsista suomeen opiskelemaan. Hän saa 30+ euroa päivässä, vaikka ei ole mikään pakolainen. Tässä on porsaanreikä, joka tulisi tukkia. Toki ystäväni saa myös asumistuet ym. jotka muutkin tämän maan kansalaiset saavat. Somalit ovat väittäneet, etteivät he saa käyttää sisarusten vanhoja vaatteita. Puusilmäinen sossutantta nielee kaikki selitykset, ja antaa korotettua harkinnanvaraista toimeentulotukea. Myöskään lastenrattaat pitää olla uusia, toisen vanhoja ei voi käyttää. Kulttuuri ja uskonto muka kieltää. Kuinka monta ihmistä Somaliassa käyttää vain uusia vaatteita?? Kusetusta kaikki tyynni. Mieti sitä!

Rusu

#673 Re: Re: Levittäkää adressia!

2013-03-01 16:33:00

#668: Platon 65 - Re: Levittäkää adressia!

 

Taas tämmönen "virastotäti/setä" asialla.. "helpoin hyökätä heikompia vastaan kun itsellään paha olla"? Lueppas toi mun viesti ylempänä. En ole millään lailla rasisti, suurin osa ystävistäni ovat maahanmuttajia ja minä näen PÄIVITTÄIN miten he kusettavat suomen sosiaalivirkalijoita, kelan tätejä, työkkärin mummoja jopa virkavaltaa häikäilemättömästi ja saavat rahaa käteen paljon enemmän ku esim suomalainen opiskelija ja se on FAKTAA! Joten kuka päätti että suomalainen opiskelija tarvii vähemmän rahaa kun saman ikäinen työtön vailla opiskelupaikkaa oleva maahanmuttaja?  Tottakai suomen kansalla on paha olla kun eletään kirjaimellisesti kädestä suuhun ja loppu kuusta eletään näkkärillä siinä missä joku työtön ulkomaalainen körryyttelee menemään upouudella autolla. Eikö tässä kuvassa ole sun mielestä jotain vikaa? Suaki varmasti kustu niin paljon silmään että susta tullu sinisilmäinen. Avaa ne silmäs ja kato mitä ympärilläs tapahtuu. Okei, olet tavannut näitä hyväsydämmisiä ulkomaalaisia, HYVÄ! sillä niitä on, mut se ei tarkota sitä että näitä suomalaisten verorahoilla eleleviä ei löytyisi! Kuten meissä suomalaisissa on ne hyvät ja pahat mutta sinä, näemmä yleistit koko suomen kansan rasisteks ja vihamieliseks. Ja miksi otit puheeksi Stockmannit sun muut kun tuossa alussa tehtiin jos selväks että ei tämä ole mitenkään ulkomaalaisvastainen tai rasistinen adressi vaan nimenomaan yritetään korjata sitä vääryttä jota me suomalaiset koemme, eli se että eletään nälkäpalkalla kun taas toiset saa rahaa enemmän ku "tarttis". Miettisit sinäki hieman ennen ku tulet laukomaan noit "OLETTA KAIKKI RASISTEJA" viestejä.