LAUNEEN KOULUN LAPSET HÄDÄSSÄ!

Kommentoitu viesti

Minni Salminen

#192 NYT TARVITSEMME VIELÄKIN ENEMMÄN TUKEA

27.03.2013 18:26

Launeen koulun johdon, Opetus- ja kasvatusjohtaja Lassi Kilposen sekä Lahden koulutoimen yhteinen sisäilmatapaaminen tänään päättyi ikävästi, vaikka Lassi Kilponen ei tyrmännyt eilisessä kokouksessa vaatimustamme.

Emme tule missään tapauksessa suostumaan näihin hätäisiin laastarilla paikkaamisyrityksiin.

Kuten on ollut tiedossa henkilökunnan oireilu on ensisijainen indikaattori, jolla tilan terveyttä mitataan. Nyt kun viimeisten korjaustöiden aikana Launeen koulusta on poistunut 20 henkilökunnan jäsentä sisäilmaan liittyvistä terveydellisistä syistä, ei oirekysely ole tällä hetkellä luotettava.

Rehtorin mukaan koulussa on jo ollut ilmanpuhdistimia toistakymmentä - eikä ne ole tilannetta korjanneet.

Kuulimme myös, että 3 b-luokkan oppilaat ollaan edelleen siirtämässä sisälle kouluun emoluokkaan, joka ei ole koko lukukauden aikana soveltunut yhdellekään muulle luokkaryhmälle sisäilmaoireilujen vuoksi.

Tilakeskus suunnittelee kuulemamme mukaan seuraavaa toimenpidettä: Lattiamatto otetaan pois ja tilalle pistetään epoksiittilattia ja simsalabim - siitä tulee koulun paras luokka!
Mitä???

Terveiden väistötilojen hankinta on syytä aloittaa välittömästi, sillä mikäli emme saa tervettä koulua, emme tule pelaamaan lastemme terveydellä ja tulevaisuudella uhkapeliä - vaan menemme lakkoon.

http://yle.fi/uutiset/launeen_koululle_tuodaan_vauhdilla_ilmanpuhdistimia/6556757

Vastaukset


Vieras

#204 Re: NYT TARVITSEMME VIELÄKIN ENEMMÄN TUKEA

2013-03-27 22:00:08

#192: Minni Salminen - NYT TARVITSEMME VIELÄKIN ENEMMÄN TUKEA

Luottaisin ammattilaisen sanaan:

Tuula Putus kerran neuvoi, että jos katossa on vikaa, korjataan. Jos lattiassa on vikaa, korjataan. Jos molemmissa on vikaa, tilataan puskutraktori. Tämä ohje pitäisi muistaa. Menee helposti miljoonat hukkaan.

Vieras

#205 Re: NYT TARVITSEMME VIELÄKIN ENEMMÄN TUKEA

2013-03-27 22:24:13

#192: Minni Salminen - NYT TARVITSEMME VIELÄKIN ENEMMÄN TUKEA

On jäänyt epäselväksi - onko liikuntatila ollut kosteusmittauksissa mukana, entä se kuilu = paikka mistä on tullut hajua? (Kokemusta meinaan on, että 'tietoisesti' juuri ongelmakohdista kosteusmittaukset (ja esim keräimet) on jätetty jostain syystä tekemättä...Meidän kunnassa esim. kunnan/kaupungin 'oma mies' on sittemmin perustanut oman kosteusmittausyrityksen... eli tuntää hyvin rakennukset mitä mittaa...Valitettavasti en luota näihin hänen tekemiin tutkimustuloksiin.

Eli tarkistakaa tarkkaan mistä kohdista mittauksia on tehty!