Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

HOMOILLA MORAALI KADOKSISSA.

#6715 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

06.04.2013 04:32

#6696: tero p. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

TERO P, JOKA LEIKKIIN LÄHTEE,SE LEIKIN KESTÄKÖÖN. Miksi katosit tuon homolehden ohjeistuksen kiihoitukseen ilmitulon jälkeen. ET näköjään kestä totuutta siitä mitä homoushysterian levittäminen ja valheilla pelleily on ollut ja on.

Homolehdessä kannattajiaan kehoitetaan viemään homoutta kaikin keinoin eteenpäin ja tekemään homous mm positiiviseksi esim. tasa-arvon nimissä sekä keinoja kaihtamatta murtamaan perinteiset instituutiot. Tällaiseen toimintaa tulemaan ei pidä mitään homoliitto eikä avioliitto lakia tehdä, vaan eheytyshoito ohjelma mahdolliseksi tällaisen toimintaan kiihoittajille ja harjoittajille.

Vastaukset

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

2013-04-06 04:59:21


fundis

#6717 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

2013-04-06 05:01:09

#6715: HOMOILLA MORAALI KADOKSISSA. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

Saanko ystävällisesti hiukan korjata tuota lähdetietoa;

THE OVERHAULING OF STRAIGHT AMERICA

By Marshall Kirk and Erastes Pill (=Hunter Madsen)  Guide Magazine -lehdessä marraskuussa 1987

Teksti englanniksi löytyy netistä:

http://library.gayhomeland.org/0018/EN/EN_Overhauling_Straight.htm

Myöhemmin Marshall Kirk & Hunter Madsen kirjoittivat kirjan;

"After the Ball -- How America will conquer its fear and hatred of Gays in the 1990s"

-josta teksti myös löytyy.

 


Vieras

#6732 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

2013-04-06 07:39:47

#6715: HOMOILLA MORAALI KADOKSISSA. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

"Tero p kato kirjoitus 6473 ja ihmettele miten homolehden ohjeet pomppaa täällä teidän kirjoituksissa nyt vasten teidän kasvoja. Mitähän Pekka Haavisto kommentoi kun esittelen asian hänelle."

Häpeän kyllä silmät päästäni, jos todella menet esittelemään näitä ajatuksiasi Haavistolle..

Anyways, sallinette muutaman metakommentin. Jatkuva – ja hämmentävästi ilmeisesti vakavavissaan harjoitettu – viittaaminen Guide-artikkeliin kuvaa tietyissä uskovaisissa piireissä vallalla olevaa yleisempää taipumusta salaliittoajatteluun. Merkkejä tämänkaltaisesta uhkaavan alavireen fantasmaattisesta ajattelusta on nähty tässäkin adressissa, kun useat kirjoittajat ovat homoavioliittojen vastustuksen ohella lipsahtaneet puhumaan Yhdysvaltojen terveydenhuoltouudistuksesta ”666 sirutuksena”, nähneet ”varjohallituksia” yritysten ja valtioiden takana, odotelleet antikristusta, pelänneet paavin valintaa sekä sovitelleet Ilmestyskirjan jakeita nykymaailman tapahtumiin (esimerkiksi tatuoinnit ovat edustaneet lopun aikojen käsilläoloa).

Illuminaattiajattelun lisäksi on sorruttu nolostuttavaan vaikkakin toki perinteikkääseen tapaan kehitellä Sodomaan ja Gomorraan verrattavia nykypäivän tuhofantasioita ja Jumalan tuholla pelotteluita eli koetettu selittää erilaisia luonnonilmiöitä ja katastrofeja rangaistuksena juuri homojen oikeuksien parantamisesta. Tässä ketjussa on spekuloitu muun muassa sillä, että ”homojen vaaleanpunaiset juhlat” ja ”orgiat” olivat WTC-tornien romahduksen alkusyy sekä saatu väkeviä etiäisiä siitä, että tasa-arvoinen avioliittolainsäädäntö vyöryttää Suomeen ”tankkeja” sekä altistaa maamme atomipommi-iskulle.

Virkon vain näin itseni puolesta, mutta on hyvin vaikeaa ottaa keskustelukumppania vakavasti siinä vaiheessa, kun hänen ulosantinsa on tätä luokkaa:

"Mikrosiru 666 olisi pitänyt jo tulla käyttöön Amerikoissa maaliskuun lopulla? Sirua et saa ottaa koskaan, jos haluat päästä Taivaaseen, koska jos otat, olet ikuisesti Paholaisen oma."


Vieras

#6735 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

2013-04-06 07:54:37

#6715: HOMOILLA MORAALI KADOKSISSA. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

Homolehdessä kannattajiaan kehoitetaan viemään homoutta kaikin keinoin eteenpäin ja tekemään homous mm positiiviseksi esim. tasa-arvon nimissä sekä keinoja kaihtamatta murtamaan perinteiset instituutiot.”

Onko selkärankaa katsoa totuutta miten homoja ohjeistetaan kiihoittamaan yhteiskuntaa ja sen yksilöitä vastaan. Kiihoittaa vihaan.”

Jatkan vielä edellisen viestini viitoittamalla tiellä erityisesti sanotun ”homolehden” osalta. Olen tietty jo aiemmin sitä kommentoinut, joten tekstini on pitkälti vanhan toistoa. Toisteisuuden puolesta puhuu toisaalta se, että esimerkki nimimerkki ”fundis” luuppaa papukaijan tavoin identtisen sisältöistä viestiään siten, ettei minkään valtakunnan kommentoinnilla tunnu olevan vaikutusta ”fundiksen” postausten formulointeihin. Samaa voi tietenkin sanoa myös niistä, jotka leikkaa-liimaa-tekniikalla lähettävät saman skandaalinkäryisen listauksensa ”vaietun homostrategian” pääkohdista vailla mitään reagointia heidän jo aiemmin saamiinsa palautteisiin.

Kirjoitin jo aiemmin seuraavasti: ”Sikäli kun artikkelin käsittely ansaitsee enempää käsittelyä huomautan, että olisithan tietenkin voinut lähdetiedon lisäksi korjata itse asiaakin. Mainitusta linkistä () voi lueskella alkuperäistä kirjoitusta ja verrata sitä tälläkin palstalla esitettyyn versioon sen sisältämistä teemoista. Ei varmaankaan tule yllätyksenä, että varianssia löytyy.” Jokainen voi aivan omassa ylhäisessä yksinäisyydessään käydä lukaisemassa tuon adressiketjuun jo useasti postatun artikkelin ja verrata sitä täällä uskovaisten suusta esitettyyn referaattiin.

Asia voi järkyttää, mutta linkattu juttu on kokonaisuutena varsin selväpäinen ja kirkas aikamatka 1980-luvun ankeaan mediailmapiiriin ja keinoihin, joilla homoista julkisuudessa luotuun vääristyneeseen mielikuvaan voisi vaikuttaa. Mainituista keinoista suurin osa on normaaleja PR-toiminnassa ja mediavaikuttamisessa käytettäviä tulokulmia, jotka löytyvät jokaisen mediassa toimivan huoneentaulusta. Jos tässäkin haluaa nähdä salaliittoja ja pirullisen illuminaatin väkevän propagandavoimannäytteen, suosittelen lyhyttä vierailua vaikkapa mainostoimistoon.

Mitä muuten ”fundiksen” jatkuvaan teflon-taktiikaan tulee, toistan vielä aiemman huomioni: ”Huomaa nimimerkki 'fundiksen' älyllisen epärehellisyyden määrän heti näin aamusta. Tämä keskusteluhan käytiin jo eilen, ja kun jäit siinä alakynteen, niin päätit vain yksinkertaisesti jatkaa lähtöruudusta toistamalla vanhan viestisi.

Tämähän kertoo tietenkin vain kristityiksi itseään kutsuvien luonteesta. Itselläni ei tulisi mieleenkään alkaa luupata sellaisia keskusteluja, joissa olisin kirjoittanut jotakin virheellistä ja puutteellista varsinkaan sen jälkeen, kun minua olisi samalla foorumilla korjattu. Tällaiset asiat eivät tietenkään estä kristittyjä ja siitä syystä kaikki keskustelut kiertävät loppupeleissä kehää. Kristitty vastapuoli ei kykene tarkistamaan näkemyksiään, vaan tyytyy vain pölyn laskeuduttua tuuttaamaan samaa vanhaa vajavaista viestiään.”

 


Vieras

#6737 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

2013-04-06 08:12:56

#6715: HOMOILLA MORAALI KADOKSISSA. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

"Homolehdessä kannattajiaan kehoitetaan viemään homoutta kaikin keinoin eteenpäin ja tekemään homous mm positiiviseksi esim. tasa-arvon nimissä sekä keinoja kaihtamatta murtamaan perinteiset instituutiot."

"Onko selkärankaa katsoa totuutta miten homoja ohjeistetaan kiihoittamaan yhteiskuntaa ja sen yksilöitä vastaan. Kiihoittaa vihaan."

Mitä vihaan kiihottamiseen ja vastapuolen todellisen karvan näyttämiseen tulee, niin alla vanhemmassa viestissäni oleva suora käännös pelkäämästäsi homoartikkelista:

"Toivon totisesti, että sana tästä adressista tavoittaa kansan syvät rivit. On korvaamatonta näyttää uskovaiset heidän omimmassa elementissään ja itse asiassa edistää homoseksuaalien aseman parantamista toteuttamalla tässäkin adressissa kauhistellun homojen salaliiton masinoimaa PROPAGANDAOPPIA! Palauttakaamme mieliin homojen pelätty ja kauhisteltu mediastrategia (THE OVERHAULING OF STRAIGHT AMERICA):

'-Tarkoituksena on kuvata homovastaiset tahot niin inhottavina, että tavallinen tallaaja haluaa kaikin keinoin pyrkiä erottautumaan heistä.

Yleisölle tulisi esitellä kuvastoa raivoavista homofoobikoista, joiden muutkin ominaisuudet ja uskomukset kuvottavat normaalia kansalaista. Kuvastoon voi sisällyttää esimerkiksi seuraavia: Ku Klux -klaani vaatimassa homoja elävältä poltettaviksi ja kastroitaviksi; kiihkoilevia perähikiän pastoreita kuolaamassa hysteerisenä vihassaan siihen pisteeseen saakka, että he näyttävät paitsi koomisilta myös vinksahtaneilta; olemukseltaan uhkaavia häiriköitä, pröhäreitä ja vankeja puhumassa lesoilevaan tyyliin siitä, miten he ovat tappaneet ja haluaisivat tappaa "hinttareita"; kierros natsien keskitysleireillä, joilla homoseksuaaleja kidutettiin ja kaasutettiin.'

Pahoittelut kömpelöstä käännöksestä. Joka tapauksessa tämä adressi tarjoaa puistatusmetodia tarkasteltaessa verratonta tekstimateriaalia homoseksuaalien oikeuksia ajaville.'”

Alle listasin sitten muutamia tästä ketjusta poimittuja kirjainoksennuksia. Jos ne ovat menneet ohi, niin toki postaan niitä niin pitkään että viesti menee perille. Käsi sydämelle: kumpi osapuoli mahtaakaan viedä asiaansa eteenpäin ”kaikin keinoin”, vihaan kiihottamalla, kiihotuksella yhteiskuntaa ja sen yksilöitä vastaan?

Jos asiakommentointi ei läpäise aivojen kommunikaatiokeskusta, voin koettaa saada pointtia läpi muillakin keinoin:

"Mitä 'homopropagandan levitysoppiin' tulee, niin toki olen opiskellut sen yksityiskohtia myöten homokiltani salaisissa kokouksissa, joihin homojen kansainvälinen salaliitto toimittaa yhtenäiset oppimateriaalit, ja joiden ansiosta jokainen maailman seksuaalivähemmistöön kuuluva ihminen käyttäytyy pilkuntarkasti Ylimmän Homotahon tahdon mukaisesti.

Tämän sanottuani kiiruhdan nyt informoimaan Ylintä Homotahoa salatun strategiamme julkitulosta."

"Eli ihan huvikseen ja muuten vaan linkataan kristillisissä piireissä suosittuun salaliittoteoriaan globaalista homoliikkeestä, joka toteuttaa jotakin 1980-luvun ohjelmaa pirullisella tarkkuudella ja siten, että myös jokainen esimerkiksi internetin keskustelupalstalla homoseksuaalien aseman parantamiseen myönteisesti suhtautuva noudattaa ohjelmaa tietoisesti. Jep jep. Itse asiassa minäkin olen teipannut tuon artikkelin monitorini viereen ja käytän sitä tarkistuslistana jokaisen viestini valmistelussa."

Selvyyden vuoksi edelliset kappaleet olivat ns. huumoria. Mustempaakin sorttia löytyy:

"Muistakaa myös luterilaisten kampanja, jonka antisemitistisen propagandan levitysopin kynäili itse Martti Luther pamfletissaan 'Juutalaisista ja heidän valheistaan' (1543).”

"Tarkoituksena on Lutherin salattu propagandamenneisyys esiintuomalla osoittaa vastaansanomattomasti, että kaikki luterilaiset jakavat Lutherin ajattelutavan ja tulevat kirjoituksiin sitoutumalla muodostaneeksi voimakkaan salaliiton juutalaisten tuhoamiseksi, vrt. kahden kirjoittajan homolehteen tuottama artikkeli yhdistää maailman kaikki homoseksuaalit yhdenmukaisen homoagendan ajamiseksi."

Pahoittelut naiivilta vaikuttavien lukuohjeiden lisäämisestä. Tällä palstalla on pakko varautua ihan kaikkeen.

Homopropagandan levitysopin voidaan lopuksi huomata vaikuttaneen jo vastapuoleenkin. Näin fiksusti ja kohdallisesti kanssakeskustelijoitamme kommentoi nimimerkki "taku":

"Jos nämä vouhottajat olis pitäny suunsa kiinni ei sukupuolineutraali avioliittolaki ois ikinä saanut näin suurta kannatusta.Sukupuolineutraali avioliitto tulee menemään läpi elleivät siten nämä tyypit jollain tavalla opi pitämään turpaansa kiinni"

tero p.

#6797 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

2013-04-06 10:10:44

#6715: HOMOILLA MORAALI KADOKSISSA. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

Miksikö katosin? Menin nukkumaan.

 

Onko tämä "homolehti" ihan oikea ja olemassaollut lehti? Ja vaikka olisikin, mitä sitten? Tuskinpa kukaan täällä keskustelevista on sitä lukenut ja sen myötä asiaa ajamassa.

 

Eheytyshoidot ovat henkistä väkivaltaa.