Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#6732 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

06.04.2013 07:39

#6715: HOMOILLA MORAALI KADOKSISSA. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

"Tero p kato kirjoitus 6473 ja ihmettele miten homolehden ohjeet pomppaa täällä teidän kirjoituksissa nyt vasten teidän kasvoja. Mitähän Pekka Haavisto kommentoi kun esittelen asian hänelle."

Häpeän kyllä silmät päästäni, jos todella menet esittelemään näitä ajatuksiasi Haavistolle..

Anyways, sallinette muutaman metakommentin. Jatkuva – ja hämmentävästi ilmeisesti vakavavissaan harjoitettu – viittaaminen Guide-artikkeliin kuvaa tietyissä uskovaisissa piireissä vallalla olevaa yleisempää taipumusta salaliittoajatteluun. Merkkejä tämänkaltaisesta uhkaavan alavireen fantasmaattisesta ajattelusta on nähty tässäkin adressissa, kun useat kirjoittajat ovat homoavioliittojen vastustuksen ohella lipsahtaneet puhumaan Yhdysvaltojen terveydenhuoltouudistuksesta ”666 sirutuksena”, nähneet ”varjohallituksia” yritysten ja valtioiden takana, odotelleet antikristusta, pelänneet paavin valintaa sekä sovitelleet Ilmestyskirjan jakeita nykymaailman tapahtumiin (esimerkiksi tatuoinnit ovat edustaneet lopun aikojen käsilläoloa).

Illuminaattiajattelun lisäksi on sorruttu nolostuttavaan vaikkakin toki perinteikkääseen tapaan kehitellä Sodomaan ja Gomorraan verrattavia nykypäivän tuhofantasioita ja Jumalan tuholla pelotteluita eli koetettu selittää erilaisia luonnonilmiöitä ja katastrofeja rangaistuksena juuri homojen oikeuksien parantamisesta. Tässä ketjussa on spekuloitu muun muassa sillä, että ”homojen vaaleanpunaiset juhlat” ja ”orgiat” olivat WTC-tornien romahduksen alkusyy sekä saatu väkeviä etiäisiä siitä, että tasa-arvoinen avioliittolainsäädäntö vyöryttää Suomeen ”tankkeja” sekä altistaa maamme atomipommi-iskulle.

Virkon vain näin itseni puolesta, mutta on hyvin vaikeaa ottaa keskustelukumppania vakavasti siinä vaiheessa, kun hänen ulosantinsa on tätä luokkaa:

"Mikrosiru 666 olisi pitänyt jo tulla käyttöön Amerikoissa maaliskuun lopulla? Sirua et saa ottaa koskaan, jos haluat päästä Taivaaseen, koska jos otat, olet ikuisesti Paholaisen oma."

Vastaukset


Vieras

#6739 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

2013-04-06 08:19:08

#6732: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

Kyllä edustajan täytyy saada,tietää mistä isät ja äidit suomessa ovat huolissaan. Pekan täytyy tietää asioita joista hän on päättämässä ja jotka vaikuttavat lopputulokseen.