Pro Kirkkoharju

Kommentoitu viesti

Peltosen Paula
Vieras

#425 Re: Re: Re: Maankäytössä on järki sallittu

19.02.2011 18:42

#420: Pekka Kannus, Pro Kirkkoharju - Re: Re: Maankäytössä on järki sallittu 

 "...valtuutamme kunnanvaltuutettumme neuvottelemaan niin, että harju sadaan säästetyksi. Sitä kutsutaan kunnallisdemokratiaksi." Kannus kirjoittaa hölynpölyä taas kerran.  Emme, eikä Kannuskaan, voi etukäteen määrätä neuvottelujen lopputulosta. Sellaista menettelyä sanotaan  diktatuuriksi, nukkehallinnoksi. Sillä ei ole mitään tekemistä demokratian kanssa. Vitsejä voi kirjoitella, mutta harhaan ei saa johtaa eikä valehdella. Parempi kaavoittaa ja vaihtaa maita kuin vitsailla tällaisilla asioilla.

Vastaukset

Pekka Kannus, Pro Kirkkoharju
Vieras

#426 Re: Re: Re: Re: Maankäytössä on järki sallittu

2011-02-19 19:40:18

#425: Peltosen Paula - Re: Re: Re: Maankäytössä on järki sallittu 

 Arvoisa Paula Peltonen: On sinun varsin lapsellista väittää, että yrittäisin määrätä neuvottelujen lopputulosta. Samoin, että yrittäisin johtaa harhaan tai valehdella. Kirkkoharjun suojelu ei ole mitään vitsailua vaan aito hanke yrittää suojella harju. 

Puolueet julistavat kilpaa, että he haluavat kuunnella kuntalaisia. Nyt valtava joukko kuntalaisia on ilmaissut heille huolensa Kirkkoharjun puolesta ja esittänyt keinoja, miten harju voidaan säästää.  Nyt pallo on valtuutetuilla. Heidän on aika näyttää, että kuntalaisia todella kuunnellaan eikä kunnallisdemokratia olekaan mikään vitsi vaan totisinta totta.

Hienoa, että joku jaksaa kirjoittaa Kirkkoharjusta koko ajan. Se lisää julkisuutta ja allekirjoitukset sen kun lisääntyvät.  Mitä enemmän saamme ihmisiä mukaan tänne nettipalstalle ja sanomalehtiin ja muuhun mediaan, sitä kovemmaksi käy paine sille, joka aikoo harjun pohjoisrinteen tuhota. Tämäkin on fakta, ei vitsi. Halusi tai ei.