Erottakaa Kauniaisten opetuspäällikkö Sari Aarniokoski

Kommentoitu viesti


Vieras

#240 Tästähän tuossa opettaja Korhosen pelastamisadressissakin on kyse

12.04.2013 19:20

Pääosin sama aihe mielestäni kuin adressissa 'pelastakaa opettaja korhonen' joten oli helppo allekirjoittaa.

Ihan suunnattoman käsittämätöntä jos epäpätevyys ei joudu tutkittavaksi ja päätyy ilman seurauksia laatikon nurkkaan.

Tällaista vahingontekoa - ja varsinkin epäsuorasti henkilökohtaista - ei voi sivuuttaa. Ihme jos katsotaan lakia eri lailla nyt Kalskeen toimesta kuin mitä poliisi katsoi. Samalla hyvin kummallista jos tämä asiakin peittyy vaikka on olennainen osa tapahtumia.

Vastuuton signaali nuorille että saa rettelöidä, jos erottamispäätöstä alulle laittanut reksi ei joudu tilille tekosistaan.

Vastaukset


Vieras

#247 Re: Tästähän tuossa opettaja Korhosen pelastamisadressissakin on kyse

2013-04-13 05:31:08

#240: - Tästähän tuossa opettaja Korhosen pelastamisadressissakin on kyse

Todella ihmeellinen soppa.  Kuinka voidaan Etelän taajamassa toimia näin älyttömästi?  Olen luullut, että kaikki viisaus on keskittynyt sen alueen koulujen opettajainhuoneisiin.  Onhan sinne niin valtava hinku.  Näiden "ilmiöiden" kanssa painiminen ei liene vierasta yhdellekään opetustyöläiselle.  Aikuiset ovat todellakin kouluissa alaikäisten pyöritettävissä. Jos heillä ei ole mitään  käsitystä, mitä siitä seuraa, ettei aikuinen tiedä paikkaansa, kaaos vain pahenee.  Jos teinillä ei ole aikuisen kunnioitusta ja selkeitä rajoja, hän syrjäytyy lopullisesti aikuisena.  Kunnioitus taas syntyy kodin aikuisten kautta.  Jos siinä on ongelma, ei koulussa pystytä normaalein keinoin saavuttamaan kunnioitukseen perustuvaa työrauhaa.