Voodoo nuket pois myynnistä S-Market osuuskaupoista.

Kommentoitu viesti


Vieras

#97 Nuket vaaraksiko ?

28.05.2013 22:10

voodoo on kai uskontoon verrattavissa. Vaikka voodoo edustaa suomessa vähemmistöä mitä ,jos vaatisimme ristit pois kultanallen hyllyiltä ..Kyllä juuri siltä heistä se tuntuisi.
(vaikken voodoota harrastakkaan..ja uskontoon on vaikea ottaa henkilökohtaista suuntautumista ,koska pari yliluonnollista asiaa tapahtunut).


Aika harmittomilta nukeilta näyttävät. En usko että se nyt olisi lapsen ykköslahja toivelistana ja sitä paitsi aikuisethan ne lasten lelut ja oston päättävät ?.
ps. kaupassahan ei saa ottaa kuvaa ilman kaupan lupaa ?

Vastaukset


Vieras

#107 Re: Nuket vaaraksiko ?

2013-06-12 09:33:33

#97: - Nuket vaaraksiko ?

Moi! Kirjoitit: "mitä, jos vaatisimme ristit pois kultanallen hyllyiltä..Kyllä juuri siltä heistä se tuntuisi." Kyllä muuten voisin olla kanssasi samaa mieltä äskeisestä sitaatista mutta siinä asiassa on kuitenkin se iso mutta. Nimittäin hyvän ja pahan välinen ero. Aikaisemmissa kommenteissa on aika kattavasti valaistu kristinuskon asioita. En toista niitä nyt tässä. Sen sijaan kirjoitan lähteeksi Suomen evankelis-luterilaisen kirkon virsikirjasta virren 408, josta käy ilmi tarkoittamani ero. Nämä asiat eivät todellakaan vanhene ja muutu miksikään.  1.Joutukaa, sielut, on aikamme kallis, / vuotemme virtana vierivät pois. / Jeesus ei syntisen sortua sallis, / kaikille armosta autuuden sois. / Oi valitkaa tie, / joka elämään vie! / Kohta jo päättynyt päivämme lie.  2.Ei elon tiellä nyt nukkua auta, / vaarat ne vaanivat vaeltajaa. / Kunnian kruunua veltto ei voita, / turhaan ei aikaansa tuhlata saa. / Kun joutuvi yö, / on jo myöhäistä työ, / kiiruhda, kohta jo hetkesi lyö.  3.Maailman rakkaus mielestä heitä, / riemuiten riennä jo kotia päin. / Herraasi kiitä, hän armahtaa meitä, / vieläkin ihmeitä hän tekee näin. / Tie turvallinen / maasta kiusausten / taivaaseen vie, kotiin kirkkauden.  4.Laupias Jeesus, käy kanssamme tiellä / johtaen, nostaen, varoittaen. / Kiusaaja meidät kun tahtoisi niellä, / varjele viekkailta aikeilta sen. / Näin armosi suo, / hyvä turvasi tuo, / vie meidät autuuteen Jumalan luo. Lainaus päättyy. Toivon, että asia selkis sinulle. Siinä viitattiin Raamatun kolmiyhteiseen (Isä, Poika ja Pyhä Henki) Jumalaan ja hänen vastustajaansa. Surukseni totean, että Suomen koululaitos ei opeta käytännössä näistä asioista paljoakaan. Olen ainakin saanut asiasta sellaisen käsityksen. Lopussa mainitsit, että nuket näyttävät aika harmittomilta. Mieleeni tulee seuraava kielikuva: Susi lammasten vaatteissa. Toivotan hyvät kesän jatkot!