Voodoo nuket pois myynnistä S-Market osuuskaupoista.


Vieras

#101

29.05.2013 10:50

Nyt mitä hemmettiä oikeesti :D Vielä vakuuttavamman tästä tekee noi yhdyssanavirheet.
Kypsä

#102 Ei taas näitä

29.05.2013 11:32

Ensin tehtiin adressi "konemusiikki kiellettävä lailla" ja nyt tämä... Hei, rakkaat suomalaiset kukkahattutädit, löystyttäkää pipoa. Satanismiin ja mustaan magiaan tuo ei liity kuin nukkejen historian kautta. Ja barbeistakin voi aloittaa että millaisen kuvan ne nykylapsille antavat? Anorektinen diiva? Kohta minä aloitan adressin "Adressit kielettävä niuhoilta"
ja söpöjähän nuo nuket ovat. Pitääkö pelästyä jos lapsi leikkii prinsessa-voodoolla? Don't think so
who da f even cares about voodoo anymore

#103 argh

29.05.2013 17:17

takerruin kommenttiin jossa otettiin argumentiksi että lapset näkisivät painajaisia kyseisten nukkejen takia ja että lapset todella uskoisivat nykypäivänä mihinkään näista asioista. ensinnäkin niin pieni lapsi jolla on hieman mielikuvituksen rippeitä jäljellä tuskin edes tietäisi että kyse on jostain muusta kuin pienestä hauskan näköisestä nukesta ja lapsi joka jo ymmärtäisi voodoosta ylipäätään mitään on jo niin piloille hemmoteltu ja alkoholilla (kyllä jo 10-vuotiaat lapset vetää viikonloppusin viinaa niin että korvissa poksuu) aivonsa pilannut ettei tämän mielikuvitus edes yllä sille tasolle että asiasta näkisi painajaisia. keskittäkää hyvät ihmiset akiivisuutenne johonkin oikeasti hyöhylliseen esim siihen miten lapsien hyvinvointia TODELLISUUDESSA voisi parantaa. olis ehkä ees vähän terveellisempää että ne lapset tosiaan näkia painajaisia noinkin mitättömän asian takia eikä sen takia että on saanu traumoja siitä kun menee yö myöhään kylillä helvetin kännissä ja joutuu raiskatuksi.. sori on vähän kaukaa haettua mut sekin on realistisempaa kun tää määkinä mitä te turhantärkeet tomppelit valitatte.
Hemuli

#104 Re: nyt

07.06.2013 17:14

#9: - nyt

Olen samaa mieltä kanssasi!

Hemuli

#105 Hei oikeesti...

07.06.2013 17:16

Ton adressin tekijä on seko. Ei tollaset pienet voodoo-nuket ole vaarallisia. :D

Vieras

#106 Re: Re: Voodoo ei tehoa uskoviin

11.06.2013 16:38

#93: - Re: Voodoo ei tehoa uskoviin

Suoraan kysymykseen suora vastaus: Kyllä todella uskon kolmiyhteiseen Jumalaan. Elämä on pyhä ja arvokas asia. Tuo sinun kielenkäyttösi huolestuttaa minua. Toivotan sinullekin hyvää jatkoa!


Vieras

#107 Re: Nuket vaaraksiko ?

12.06.2013 09:33

#97: - Nuket vaaraksiko ?

Moi! Kirjoitit: "mitä, jos vaatisimme ristit pois kultanallen hyllyiltä..Kyllä juuri siltä heistä se tuntuisi." Kyllä muuten voisin olla kanssasi samaa mieltä äskeisestä sitaatista mutta siinä asiassa on kuitenkin se iso mutta. Nimittäin hyvän ja pahan välinen ero. Aikaisemmissa kommenteissa on aika kattavasti valaistu kristinuskon asioita. En toista niitä nyt tässä. Sen sijaan kirjoitan lähteeksi Suomen evankelis-luterilaisen kirkon virsikirjasta virren 408, josta käy ilmi tarkoittamani ero. Nämä asiat eivät todellakaan vanhene ja muutu miksikään.  1.Joutukaa, sielut, on aikamme kallis, / vuotemme virtana vierivät pois. / Jeesus ei syntisen sortua sallis, / kaikille armosta autuuden sois. / Oi valitkaa tie, / joka elämään vie! / Kohta jo päättynyt päivämme lie.  2.Ei elon tiellä nyt nukkua auta, / vaarat ne vaanivat vaeltajaa. / Kunnian kruunua veltto ei voita, / turhaan ei aikaansa tuhlata saa. / Kun joutuvi yö, / on jo myöhäistä työ, / kiiruhda, kohta jo hetkesi lyö.  3.Maailman rakkaus mielestä heitä, / riemuiten riennä jo kotia päin. / Herraasi kiitä, hän armahtaa meitä, / vieläkin ihmeitä hän tekee näin. / Tie turvallinen / maasta kiusausten / taivaaseen vie, kotiin kirkkauden.  4.Laupias Jeesus, käy kanssamme tiellä / johtaen, nostaen, varoittaen. / Kiusaaja meidät kun tahtoisi niellä, / varjele viekkailta aikeilta sen. / Näin armosi suo, / hyvä turvasi tuo, / vie meidät autuuteen Jumalan luo. Lainaus päättyy. Toivon, että asia selkis sinulle. Siinä viitattiin Raamatun kolmiyhteiseen (Isä, Poika ja Pyhä Henki) Jumalaan ja hänen vastustajaansa. Surukseni totean, että Suomen koululaitos ei opeta käytännössä näistä asioista paljoakaan. Olen ainakin saanut asiasta sellaisen käsityksen. Lopussa mainitsit, että nuket näyttävät aika harmittomilta. Mieleeni tulee seuraava kielikuva: Susi lammasten vaatteissa. Toivotan hyvät kesän jatkot!


Vieras

#108 Re: Hei oikeesti...

12.06.2013 13:47

#105: Hemuli - Hei oikeesti...

Asiat vain riitelevät. Adressin tekijä ei ole seko. Arvelen myös, että sinäkään et ole seko.


Vieras

#109 Re: ...

12.06.2013 14:08

#100: ushi - ...

Minä ainakin olen mies. Se kukkahattutädeistä.


Vieras

#110 Re:

12.06.2013 14:15

#95: - Voi v*ttu

Saisiko suuta vähän soukemmalle. Kiitos.

Musta pikkunukke paras

#111 Re:

02.01.2014 09:16

#78: -

Helevetti, että nauroin itseni taas tärviölle, kun lukee näitä hulvattomia aloituksia. Täällähän on adresseja esim. aprillpäivän ja uimisen kieltämiseksi. :D Tästä adressit.comista on tullut parhaimpia hupisivustoja. Varsinkin kun ihmiset voi laittaa niin monta allekirjoitusta kuin tykkää ja keksiä itselleen niin monta sivupersoonaa kuin haluaa. Nimiäkin lukiessa kierii naurusta. Kyse on jostain avaimenperistä, jotka näyttää ihan hauskoilta. :D

Jos nyt oletettaisiin, että tämä adressi olis ihan vakavissa mielin perustettu ja argumenttina on uskontonäkökulma niin tähän voisi vain todeta, että Suomessa on uskonnonvapaus joko harjoittaa omaa uskontoa tai uskomuksiaan, tai olla uskomatta mihinkään. Eli ei kellään hihhulilla ole mitään oikeutta estää toista harrastamasta uskontoaan, vaikka se poikkeaa omista uskomuksista, joita pitää automaattisen oikeina ja muita väärinä.

Voodoo :D

#112 Re:

14.04.2014 17:47

#2: Joht1s<3 -

Niin...ihmiset ottaa ton vähän liian tosissaan :D

UUS NATSI

#113 卐 ISLAMI ON HOMO`PROPAGANDAA'' TM (PATENTOITU SOLVAUS) 卐

12.10.2019 00:38

ISLAMI ON HOMO PROPAGANDAA! RASISMI ON ROTU OPPI! KAIKKI ISLAMISTIT PITÄÄ TAPPAA! HEIL HITLER! (EIHÄN OLLU MUUTE LIIAN RASISTISTA , ___; ?)

VUUDUU

#114 VUUDUU ON HYÖDYLLINEN KIROUS OPPI ;&

12.10.2019 00:40

MORJENSTA!

 

MÄÄKI USKON VOODOOSEEN JA KIROON MUN VIHULAISET AINA!

 

VOODOO ON KIVAA ;)

 

XD:)