Vaadin Älä alistu! -kampanjan lopettamista

Kommentoitu viesti


Anonyymi

#27 Re:

25.03.2011 22:58

#26: Juha Miettinen -  Mielestäni on huolestuttava vastaus tuollainen että "on monia kuollut".

 Ainakin itse ymmärrän tuon niin, että monia on kuollut, kun tuossa kampanjassa ei ollut aineksia, jotka vaarantaisivat kenenkään henkeä. Kampanjan tai tämän adressin voi tuomita, mutta sananvapauden kannalta ei ole kirkon tai kenenkään muun viranomaisen asia vastustaa tai sulkea sitä kampanjaa tai lopettaa tätä adressia. Meillä yksilöinä on oikeus mielipiteisiimme. 

Eihän Yhdysvalloissa suojella kuin kahden puolueen ajatusten mukaisesti toimivia. Sananvapaus, kuten monet muut ihmisoikeudet puuttuvat, josta hyvä esimerkki on Assangen vastaiset hyökkäykset ja turvatoimet etnisen alkuperän mukaan. En halua sellaista toimintaa tänne. Siellä jossain abortintekijötäkin pidetään murhaajina. En osaa rinnastaa yhteiskuntaamme sikäläiseen. Sikäläistä kaksinaismoralistista totalitarismia ei tarvita. Mielipiteen ja sen ilmaisun rajoittaminen on kuitenkin yhdenlaista totalitarismia, en kaipaa sitäkään.

Vastaukset

Juha Miettinen
Adressin tekijä

#28 Re: Re:

2011-03-26 01:36:01

#27: - Re:  

Suomessa kyllä on koko ajan kaksinaismoralismia vallalla tällä hetkellä eikä tarvitse puhua tästä kampanjasta siinä yhteydessä välttämättä. Nythän ovat vaalit ja luvataan kuut ja tähdet taivaalta. Tämä kampanja ajoittui oivallisesti juuri vaalien alle. Sitten kun vaalit ovat ohi ei mitään kuitenkaan taaskaan tapahdu eikä yksikään noista lupauksista toteudu. Eikö se ole kaksinaismoralismia? Saarnataan, paasataan ja vouhotetaan monen puolueen taholta kunnes asiat sitten taas laantuvat ja lakaistaan maton alle parissa kuukaudessa.