KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Asioista myös tietävä
Vieras

#1613 Re: Vastaus Tikrulle ja vähän muillekin

26.03.2011 10:22

#21: vielä jäsen - Vastaus Tikrulle ja vähän muillekin

Mitä virkaa kuntien-sekä kaupunkien löytöeläinpaikkojen tehtävä on, jos kuvittelet kaiken työn kuuluvan KKY:n vapaaehtoistoiminnassa mukana oleville? Tarkoitatko RAHAT MEILLE - TYÖT TEILLE?

Tiettyjen tahojen kuuluu ottaa nämä omillaan jo pitkään olleet kissalaumat talteen.

Nythän on tilanne se, ettei edes KKY voi ottaa ensikoteihin kaikkia kesyjä kissoja. Vaan niitä menee piikille juuri tämän muutamien villiintyneiden Oppositiossa oleien takia.

Minkään ensikodin seinät eivät leviä määräänsä enempää. Tarkoituksena on hakea kissoille koti, ei vain kasvattaa kotonaan eämääräistä kissalaumaa.

Vastaukset


Vieras

#1614 Re: Re: Vastaus Tikrulle ja vähän muillekin

2011-03-26 10:38:33

#1613: Asioista myös tietävä - Re: Vastaus Tikrulle ja vähän muillekin 

Kyllähän se todellakin niin on, että tällaiset palstat ja niiden sisältö jäävät kauaksi kokonaistodellisuudesta - tai vähintääkin kulkevat jokseenkin eri raiteella. Mielipiteenmuokkauksestahan lähinnä voidaan puhua täällä.

Hyvät teot ja tähän astinen eläinsuojelun historia puhuvat puolestaan. Ne jotka työtä tekevät, meuhkaavat vähiten.

Suuret tavoitteet muuttuvat helposti suuruudenhulluudeksi, kun kivet lähtevät vierimään ja ottavat vauhtia toisiltaan.


Vieras

#1617 Re: Re: Vastaus Tikrulle ja vähän muillekin

2011-03-26 10:57:58

#1613: Asioista myös tietävä - Re: Vastaus Tikrulle ja vähän muillekin 

 MIKSI KKY ON PERUSTETTU JA MIKSI JATKANUT TOIMINTAANSA NÄIHIN PÄIVIIN ASTI, PERIAATTEELLA, ETTÄ KAIKKI KISSAT KKY.LLE. Näin neuvottiin sijoittajia vielä vuosi sitten.

Kunnalliset ovat toimineet jo useamman vuoden. Silloin heti alkuunsa, olisi pitänyt toimintatapoja tarkastaa, JOS SE YLEENSÄ ON OLLUT MAHDOLLISTAKAAN.

Tässä vaiheessa käytäntö on jo vakiintunut ja ihmiset ottavat yhteyttä KKY:hyn koska ovat sen omaksi kanavakseen ottaneet. On vaikeaa saada koko Pirkanmaan ja vähän ulkopuolistenkin ihmisten mieltä käännytetyksi  kovin nopeasti.

MITÄ TEKEVÄT NE, JOILLA EI OLE TIETOA KUNNALLISTEN LÖYTÖELÄINPAIKKOJEN TAVOISTA ?( Lopetetaanko kissat siellä 15 vrk kuluttua vai ei?)

He ottavat tietenkin yhteyttä Kissojen katastrofiyhdistykseen , koska nimessä jo kerrotaan olevan apua katastrofin sattuessa. On kova pettymys monille, jos apua ei löydykään.

Ne TIETYT TAHOT EIVÄT OLE VASTUUSSA IHMISTEN PIHOISSA ELÄVISTÄ KOTIKISSOJEN JÄLKELÄISISTÄ !!!!!!!!!!!!

KKY:n hallussa olevia kesykissoja EI OLE VIETY piikille sen vuoksi, ettei tilaa olisi ollut, vaan yksi määrätty taho ei ole edes asiaa tiedustellut , vaikka useasti on siihen kehoitettu. Hän on vain itsekkäästi vienyt kissoja piikille, vaikka tyhjiä paikkoja olisi ollut. Helppo valittaa sitten jälkeenpäin, kun on jo tehnyt tekosensa. Jääräpäisyys tekee ihmisestä hankalan.