Turun päivystävä eläinlääkäriasema vaihtoon!

Kommentoitu viesti


Vieras

#1

26.07.2013 21:37

Huonoa palvelua/pätevyyttä Tuhatjalkasessa! paljon ikävyyksiäkuullut ja omallekkinkohdalle :)..siis täällä Turussa.

Vastaukset


Vieras

#2 Re:

2013-07-26 21:38:06


Vieras

#46 Re:

2013-08-08 07:07:55

#1: -

Jätän nyt vetoomuksen toistaiseksi allekirjoittamatta mutta kerron oman tapaukseni, koska alkaa tuntua että asiaa voisi hieman penkoa.

Odotin yhden kanin kanssa ko. eläinlääkäriasemalla päivystysaikaan pari tuntia, kun kani oli todella heikkona eikä ollut syönyt mitään paitsi tukiruokittuna. Kani voi kuolla pahimmillaan muutamassa tunnissa syömättömyyden seurauksena mahassa räjähdysmäisesti lisääntyvän bakteerikannan takia. Tuolloin ei otettu mahasta kuvaa (vaikka pyysin/ehdotin) tai mitään muutakaan, kotiin pakkoruokintaohjeiden kanssa vaan. Tuloksena hetkellinen toipuminen ja sen jälkeen uusi romahdus, mihin kani sitten pitikin (toisella eläinlääkäriasemalla) lopettaa. Lopettaa ei vain ehditty, vaan voimat olivat niin lopussa että kuoli jo rauhoituspiikkiin. Ymmärrän, että päivystävillä asemilla on kiire mutta palvelun tasoissa on suuria eroja, niin siinä miten asiakas otetaan vastaan kuin siinäkin, miten tutkitaan. Nämä voivat olla sattumia, mutta ei mulla ainakaan ole mistään muusta turkulaisesta klinikasta ihmeempää valitettavaa. Eri paikkoja on tullut vuosien varrella kierrettyä ja yleensä juuri päivystysaikaan...

Ragnock

#78 Re: Eläinsuojeluilmoitus?

2013-08-08 18:16:14

Onko tästä jo tehty / olisiko aiheellista tehdä eläinsuojeluilmoitus?

http://www.sey.fi/elainsuojelu/seyn_elainsuojeluvalvojat/tee_elainsuojeluilmoitus_netissa

 

Mitä useampi sen lähettää, sen kiireellisemmin asia otetaan käsittelyyn.

79

#79

2013-08-08 18:46:34

#1: -  

 Melko törkeä vastaanotto, sairaan koiran hoidosta puhumattakaan. Lääkäriasema vaihtui aika nopeaan, toivottavasti ei tarvita päivystävää enää..

hhemy

#123 Re:mitä toimintaa ?!

2013-08-10 18:57:48

#1: -

JAKAKAA IHMISET !! Meidän koira sai yöllä kohtauksen jossa meni sekavaksi ja takajalat lähti alta, eikä pystynyt kannattelemaan itseään. Lähdettiin viemään poika Turun Tuhatjalkaan, siellä sitten makas 11 tuntia lääkeletkuissa häkin pohjalla vasemmalla kyljellä, varmasti tehty jotain pieniä tutkimuksia. Saatiin sieltä sitten soitto että " koira täytyy lopettaa, tulkaa hyvästelemään." Mentiin paikanpäälle jossa koira oli muuten omailoinenitsensä, mutta takajalat eivät toimineet, johtuneeko osittais siitä,että puutuneet niin monen tunnin makaamisen takia ? En luottanut Tuhatjalan sanaan,joten nappasin koiran kainaloon ja lähdettiin toiseen lääkäriin, siellä sitte todettiin tasapainohäiriö mitä ollaa tolle rodulle todettu. Koira lähti kävelemään kauheassa lääketokkurassa kun vähän avitti. Nyt poika on taas kotona iloinen omaitsensä joka temmeltää edes takaisin taloa. Kysymys kuuluu, MILLÄ HELVETIN PERUSTEELLA TUHATJALKA VOI MÄÄRÄTÄ ELÄIMELLE EUTANASIAN TIETÄMÄTTÄ EDES MISTÄ KOHTAUS JOHTUU ?!

Kamala paikka...

#188 Re: Tuhatjalka oli järkky Ylöjärvellä

2013-12-16 20:13:23

#1: -

Valitettavasti silloin kun vielä Ylöjärvellä oli Tuhatjalka, kissamme sai sieltä todella huonoa hoitoa, en eläissäni ole nähnyt niin epäpätevän oloista eläinlääkäriä. Onneksi Ylöjärvellä ei enää kyseistä puljua ole. Valitettavasti taitaa vielä Tampereella olla. Ystäväpiirissäni on paljon eläinten omistajia ja jokainen joka on joutunut Tuhatjalassa asioimaan, on kertonut ettei koskaan ole ollut niin ammattitaidottomassa paikassa. Ihmettelen miksi kyseinen ketju voi olla vielä edes voimissaan.