Antakaa turvapaikka kristitylle Markille

Kommentoitu viesti

Lähi Itää seuraava

#84 Egyptin turvallisuus?

31.07.2013 08:24

Ihmettelen, miten Suomen päättävät viranhaltijat voivat niin varmasti taata kristityn Markin turvallisuuden kuohuvassa Egyptissä. Ei tunnu uskottavalta. Jossitteluun ei ole varaa, kun on kysymys ihmishengistä.

Vastaukset

http://www.youtube. com/watch?v=CvQHIP2a1DY

#85 Re: Egyptin turvallisuus?

2013-07-31 09:16:05

#84: Lähi Itää seuraava - Egyptin turvallisuus?

abcdef

Kyllähän virkamieskunnan tai ainakin poliittista vastuuta kantavien joukossa tietoa ja erilaista asennetta löytyy. Täytyy vain toivoa, että se johtaa johonkin ja tämä asia päättyy onnellisesti ennen kuin se päättyy muulla tavoin.

Esimerkkinä vain radiossa (radio Dei) kuulemani MEP:n (eurokansanedustajan) blogi, jossa hän kertoi, miten kristityt pakenevat joukoittain Egyptistä vainoa. Kristityt ovat usein koulutusta saaneita ihmisiä, esimerkiksi lääkäreitä. Jos arvostetussa, hyvässä asemassa yhteiskunnassa olevat joutuvat pakenemaan vainoa, niin mikä on tilanne, jos joku käännynnäinen, jolla on 15 vuoden kuritushuonetuomio tuomisinaan, palautetaan poliisisaatossa ja luovutetaan lentokentällä paikalliselle poliisille?

Suomen Egyptin maatietopalvelu tietää, että sikäläisillä viranomaisilla ei ole aikaa paneutua kaksi vuotta vanhoihin juttuihin, jotka koskevat ihmisiä, jotka ovat sen jälkeen vielä kääntyneet kristinuskoon!

 

http://www.youtube.com/ watch?v=CvQHIP2a1DY