Muutos Kimmo Pyykkö-museoon

Kommentoitu viesti

yrittäjä itsekin

#35 Yritysvaikutus vietiin pois

12.08.2013 15:05

Aluksi oli suunnitteilla kolme eri yritystilaa, jotka kunta vuokraisi. Nyt ne on poistettu suunnitelmasta ja kuka hävisi? Kunta vuokrissa, suorissa ja epäsuorissa verotuloissa, jotka nyt jäävät pois. Lisäksi työllisyysvaikutus olisi voinut olla 3-9 henkilöä. Mutta museo lienee tärkeämpi kunnalle kuin kolme yritystä, jotka toisivat niitä kaivattuja palveluita ja liikevaihtoa kuntaan. Viisautta toivon päättäjille tässä EU:n kurjistamassa maassamme. Kysyn miksi kolmea yritystilaa ei vaadita enemmän julkisesti palautettavan suunnitelmiin?

Vastaukset


Vieras

#39 Re: Yritysvaikutus vietiin pois

2013-08-14 11:11:32

#35: yrittäjä itsekin - Yritysvaikutus vietiin pois

Niinpä.

Kaalimato.com -logo seinään? Kuparisena, messinkisenä? Rautaisena verikivestä muistuttamaan?

Eläintarvikekauppa; se ala nykyään porskuttaa! Kissanpissahiekkapussit näyteikkunaan?

Ruokapaikkaa ja kahvilaa tuntuu ilmestyvän kaikkialle. Huolestuttaa nykyistenkin menestyminen.

Miksi kunnanvaltuusto ei voi kokoontua vaikkapa lukion tiloissa? Joku salikin siellä lienee. Kokouksia on noin yksi kuukaudessa ja kesällä taitaa olla kokouksetonkin kuukausi tai pari. Ei ole silmiini sattunut lakitekstiä kokoustiloista. Jos joku vaivattomasti voi kertoa paragrafin numeron, niin kiitos etukäteen. En viitsi ruveta moista itse etsimään.

Kunnanhallitus kokoontuu useammin, mutta eikö sekin olemassa oleviin tiloihin mahtuisi?

En vastusta enkä puolusta kulttuuritaloa saati museota. Hyvä kun edes jotain yritetään. Aina rakennuksille käyttöä on keksitty.

Sitä käyttöä juuri pitäisi toimikunnan nyt pohtia, ei edeltäviä vaiheita. Mutta jos ei letin alta löydy, niin ei sitten löydy. Harmi!