Adressi Päivi Räsäsen erottamiseksi ministerinvirasta

Kommentoitu viesti


Vieras

#3242

13.08.2013 07:52

Päivi Räsänen on aivan liian kiihko mielinen ihminen ajamaan suomalaisten yhteisiä asioita, varsinkin kun kyse on vielä ministerin virasta. Hän esittää virkaansa nähden täysin absurdeja laki ehdotuksia selkeästikään sen kummemmin asiaa pidemmälle miettimättä. Kuten viimeaikoina mediassa esiintyneet
"Päivi Räsänen haluaa kieltää"
-Jengiliivit/rikollisjengiin kuulumisen: Ajatteliko Räsänen että juuri tämä hänen laki ehdotuksensa pistäisi vihdoin järjestäytyneen rikollisuuden kuriin? Ja onko valtiolla resursseja valvoa tämän lain toteutumista? Vai olisiko tämä pyöräily kypärän käytön kaltainen "yleensä" laki josta ei rangaistaisi ja hyöty olisi vain että rikolliset saisivat ruokittua pahiksen imagoaan. Tuleeko jengiläisestä ilman liivejä turvallisempi henkilö, esimerkiksi ärsyyntyneelle suomen kansalaiselle aukoa päätään? Tai vaihtoehtoisesti todeta liiveistä, että jätän tämän väliin.


-Uskomushoidot. Pitäisi kieltää kokonaan vai? Ministeri Päivi Räsänen ei taaskaan tuntunut ajattelevan loppuun asti. Tässä lakialoitteessa on varmasti ollut ihan hyvät tarkoitus perät, mutta kokonaan kieltäminen? Radikaali Räsänen iskee taas. Miten olisi ollut esimerkiksi, kiellettäisiin ensisijaisena hoitomuotona käyttäminen vakavasti sairailla lapsilla ja vanhuksilla? Ei sitä meidän suomalaistenkaan aina tarvitse toimia mitä Ruotsi edellä periaatteella.

-Ravintoloiden aukioloajat. No tähän saatiinkin jo loistavat perustelut adressin luojalta.

Räsäsen väittämien, laki ehdotusten ja julkisen käyttäytymisen perusteella hän on liian "putkinäköinen" ja vastuuttomasti mielipiteitään ilmoille heittelevä henkilö ministeriksi.

Vastaukset

Tyhmiin puheisiin stoppi!

#3254 Voi voi!

2013-08-17 18:56:38

#3242: -

Niin- tämä rakas isänmaammehan on menossa joka sektorilla kohti tuhoa. Viinalla lutrataan, avioliitot lyödään lamaan, erotaan, lapset kärsii, kirotaan, rällätään, raiskataan, herjataan, häpäistään julkisesti. Tämä on kaikki Jumalan pilkkaa ja häpäisyä

Syykö on sen joka kannattaa tervettä elämää, työtä, lasten kasvatusta, normaaleja nukkumaanmenoaikoja, hoitoa vanhuksille, oikeutta elämään abortoitaville syntymättömille lapsille?

Ajatelkaa nyt vähän älkääkä kaikkea soopaa päästäkö itsestänne julki!

Meidän tulee peljätä ja rakastaa Jumalaa, niin ettemme vahigoita lähimmäistämme ruumiin tai hengen puolesta emmekä pahoita häntä, vaan autamme ja hoivaamme häntä kaikissa vaaroissa ja elämän tarpeissa. (5. käsky: "Älä tapa")