Muutos Kimmo Pyykkö-museoon

Kommentoitu viesti


Vieras

#136

15.09.2013 03:14

Tällä adressilla tehdään PUOLUEPOLITIIKKAA, ainakin ensimmäinen allekirjoittaja joka on Orivedeltä ja ilmoittaa puolueekseen PS Mitenkä hän liittyy Kangasalan kunnallispolitiikkaan ? Koko adressi taitaakin suunniteltu juuri persujen toimesta. Edellinen valtuusto on tehnyt päätökset. Kimmo Pyykköä on näillä sivuilla loukattu henkilönä ja yritetty lytätä Hänen elämäntyönsä.

Vastaukset


Vieras

#140 Re:

2013-09-15 09:09:07

#136: -

Ainakin silloin, kun minä olen kunnallisalan opintoja varsinaisten opintojeni lisukkeeksi suorittanut, manttaaleita kunnassa omistanut voi tehdä ns. kunnallisvalituksen päätöksestä, joka koski hänen etujaan. Äänestysoikeutta sillä perusteella ei tullut siihen kuntaan, jossa asuinkuntansa ulkopuolella läänityksiä oli.

Tällä adressilla on kerrottu kerättävän ääniä KANGASALALAISILTA äänioikeutetuilta tarkoituksena saada valtuusto ottamaan asia uudelleen käsittelyyn.

Siispä:

Rikkovatko ne allekirjoittajat lakia, joilla ei ole Kangasalan kunnallisvaaleissa äänioikeutta? Siis esimerkiksi Orivedellä asuva tai alaikäinen. Hiljattain tällainen tapaus oli julkisuudessa. Tällöin joku oli kirjoittanut useampaankin kertaan nimensä.

On turha nyt väittää, ettei Kimmo Pyykön henkilöä tai töitä olisi täällä vähätelty. Tai etteikö olisi kysely, mitä tekoa Kimmo Pyyköllä on Kangasalan kanssa. Tai oikeammin ilmaisu oli tyyliä, että Kimmo Pyykkö ei liity mitenkään Kangasalaan.