Muutos Kimmo Pyykkö-museoon

Kommentoitu viesti


Vieras

#146

15.09.2013 15:00

Ilkeyden minä jätän sinulle, ei kannata ryhtyä kilpasille todellisen osaajan kanssa: Ja se naivius ei ollut ilkeilyä, se oli tosiaan jokseenkin ainoa pehmentävä piirre tuossa kirjoituksessasi.

Minun ei tarvitse esittää mitään laskelmia, minkä varmasti hyvin itsekin ymmärrät. Minä en ole toisten rahoilla sen enempää pystyttämässä kuin sulkemassakaan mitään museota. Todistustaakka jää teille, jotkä siellä muiden kukkarolla olette oman intressinne takia käymässä. En kylläkään tiedä, mikä se intressi on...mikä tuon museon saamisen tekee niin tärkeäksi, että on pakko yrittää kävellä kuntalaisten suuren enemmistön yli, julistaa , että sairaat (sinun mukaasi luulosairaat) hoitakoot itse itsensä, lapsista ei niin väliä, älkää hankkiko niitä jos niihin pitää vielä yhteiskunnan jotain panostaakin (eikös tämä jokseenkin ollut vuodatuksesi sisältö?) Ja nyt yrität rakentaa kuvaa sivistyneestä ja kultturellista henkilöstä. Jos haluat sen kuvan itsestäsi antaa, ystävällinen neuvo: kannattaa sitten jättää edellisten kommenttiesi kaltaiset ulostulot väliin.

Ps. etkä ole käynyt tätä miellyttävää ajatustenvaihtoa suinkaan sen henkilön kanssa, joksi olet minua luullut. Minulla ei ole minkään valtakunnan

Vastaukset


Vieras

#147 Re:

2013-09-15 15:55:29

#146: -

...matkailu tai sen enemmän muutakaan yritystä. Joten pieleen meni, noin maililla. Tai maantieteelisesti vielä paljon pitemmällä etäisyydellä.  Katsos kun täällä Kangasalla on enemmänkin kuin vain yksi  tämän museotouhun kriitikko, jonka nyt olisi pitänyt jo tähän mennessä olla kenelle tahansa selvää. Mm. tämä adressi, tällä hetkellä 579 allekirjoittajaa.