Muutos Kimmo Pyykkö-museoon

Kommentoitu viesti

Tuula Komsi

#235 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kimmo Pyykkö-museo oy?

23.09.2013 18:57

#233: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kimmo Pyykkö-museo oy? 

 Nyt olet harvinaisen röyhkeä. Minä en ole sekaantunut rakentamiseen, mutta ongelma on se, että Pyykkö KEHTASI siihen sekaantua, vaihdatti arkkitehdin omien tarpeidensa mukaiseksi, niin kuin olisi joku kuningas täällä, ja samalla vinoutti ja vaikeutti koko talon muuta käyttöä. Ja sitten kutsutaan kokoon joku "sisältötyöryhmä" - kaikki kunnia kuitenkin heille - jotka joutuivat Pyykön takia lähes mahdottoman tehtävän eteen. Suunnitelmaan varmaan kuului sysätä kaikki syy toimimattomasta rakennuksesta näiden viattomien työryhmäläisten kannettavaksi?

Vastaukset


Vieras

#236 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kimmo Pyykkö-museo oy?

2013-09-23 21:26:42

#235: Tuula Komsi - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kimmo Pyykkö-museo oy?

Kokemuksista kertominen ei ole tarkoitettu hävyttömyydeksi tai ole röyhkeyttä.

Arkkitehdeista on kokemusta ihan omassakin rakentamisessa, kunnan rakentamisista myös. Sukulaisistakin arkkitehteja löytyy... Palkituistakin.

Kummasti toimivia ratkaisuja löytyy, vaikka ensin vaikuttaa siltä, ettei toimi. Tultaneen tässäkin näkemään.

Kuka on se taiteilija, joka ei olisi ottanut kantaa samassa tilanteessa? Jos on ottanut? Monenlaista versiota on tästäkin seikasta kuultu ja nähty.

Valitettavasti minulla vain vahvistuu se näkemys, että työryhmässä ei ole ollut parhaimmisto. Menneeseen ja koettuun kangistunutta ajattelua. Pohjapiirustuksia katsoessa kyllä ideaa pukkaa!

Jos ei työryhmältä tukan alta löydy, niin voihan syyn projisoida vaikka Kimmo Pyykköön.