Lakkauttakaa Tyrnävän pentutehdas

Kommentoitu viesti

Ei näin

#54 Laillista liiketoimintaa

25.09.2013 09:33

Mikä tässä on laitonta? Ei laillista liiketoimintaa noin vaan lopeteta kukkahattutätien vuoksi. Työttömiksikö niiden ihmisten pitäisi alkaa? Jos asiat on kunnossa eikä tarkastuksissa ole rikkeitä havaittu niin silloin kaikki on hyvin. Jos tarkoitus on puuttua vain suuriin kasvattien määrään niin penkokaapas sieltä Koiranetistä ne suurimmat kuuluisat kennelit. Esim. LECIBSIN, CHIC CHOIX....vai onko se eri asia jos on menestynyt näyttelyissä.

Vastaukset


Vieras

#56 Re: Laillista liiketoimintaa

2013-09-25 10:09:08

#54: Ei näin - Laillista liiketoimintaa

No, jos minulta kysytään niin ei nuo toiminnan harjoittajat kovinkaan työtä tee, elleivät sitten itse puske niitä tuhansia pentuja maailmaan. He vain antavat koirien hästätä ympäriinsä ja tehdä pennut jokaiselle kiimalle, ja keräävät sitten rahat pennuista, joiden isästäkään ei ole täyttä varmuutta.
Joten ei ole liikaa vaadittu että nämä pälliaivot menisivät kouluun ja hankkisivat oikean työn tai alkaisivat sossupummeiksi sen sijaan, että rahastaisivat viattomilla luontokappaleilla...
Koirankasvatusta ei ylipäätään pitäisi harrastaa pelkässä rahastusmielessä. Vakaasti harkituista ja täyden panostuksen saaneista pentueista tulee sitäpaitsi arvokkaampia ja parempia.

Ei pidä yleistää

#205 Re: Laillista liiketoimintaa

2020-06-06 09:16:05

#54: Ei näin - Laillista liiketoimintaa 

Lecibsininkennelin  maininta tässä yhteydessä on kyllä mielestäni täysin epäasiallista.

Jukka on koko ikänsä koiria kasvattanut, onarvostettu  koiratuomar, hän myös on kiinnostunut geeneistä ja niiden periytyvyydestä.i Jukalla on palkattuja työntekijöitä apunaan eli ei yksin ulkoiluta kaikkia koiriaan ja jos on poissa, on kokoajan joku joka huolehtii koirista. Tilaa maalla on paljon ja koirat hoidettu hyvin, ei ne muuten kilpailuissa pärjää, ellei ole koulutettu  hyvä ravinto, trimmattu, lenkitetty jne....

Jukka valitsee tarkkaan koirat joita käyttää siitokseen ja emäksi, ei liian läheisiä sukupuultaan toisilleen, ei perinnöllisiä sairauksia ja käyttää vain terveitä yksilöitä. Pennut tarkastuttaa eläinlääkärillä, sivuttaa ja pennut saavat ulkoilla kesällä pentuaitauksessa joten tottuvat ulkoiluun. Koirilla on tilaa juosta ja ja leikkiä tarpeeksi.