Arabianrannan pysäköintiongelmiin on puututtava

Kommentoitu viesti

Barefoot

#5 Ei lisää autoja

27.09.2013 07:02

Jos autoilua halutaan helpottaa, mihin ne lisäparkkipaikat sijoitetaan? Arabian rantapuistoonko? Jo nyt esimerkiksi Floranpuistosta rohmaistiin puolet parkkipaikaksi. Kaikki eivät anna arvoa parkkipaikoille oman ikkunan alla. Mielummin tilalle puistoja.

Näin keskeisellä paikalla on mahdollista käyttää julkista liikennettä päiväkoti-, ym. matkoihin. Ainakin itse olen todennut tämän käytännössä mahdolliseksi.

Vastaukset

korjaus

#6 Re: Ei lisää autoja

2013-09-27 07:17:29

#5: Barefoot - Ei lisää autoja

Kyse ei ole siitä, että vaadimme uusien parkkipaikkojen rakentamista, vaan että jo nykyiset, usein tyhjillään olevat kiekkopaikat saataisiin hyötykäyttöön.

Meri Tuomela

#7 Re: Ei lisää autoja

2013-09-27 07:20:23

#5: Barefoot - Ei lisää autoja

Jo luet adressin tarkemmin, huomaat, ettemme todellakaan ole ajamassa lisää autopaikkoja alueelle. Kyse on jo olemassaolevien kadunvarsipaikkojen käytön järkeistämisestä. Tällä hetkellä kadunvarsipaikat ovat tyhjillään, koska niitä eivät voi hyödyntää asukkaat, eivätkä oikein vieraatkaan kiekkoajan ollessa vain kaksi tuntia.

Eli painotan vielä: me EMME aja lisää parkkipaikkoja Arabianrantaan tai muille asuinalueille. Kyse on kiekkoajan pidennyksestä, mielellään myös muualla kantakaupungissa käytössä olevan asukaspysäköintimahdollisuuden ulottamisesta Arabianrantaan.