Protesti kansanedustajien palkkoja ja lisäansioita vastaan

Kommentoitu viesti

K

#4 Näinköhän..

06.10.2013 10:28

Kyllä taas huomaa että täällä tekee adresseja ja kommentoi ihmiset joilla ei ole mitään hajua kansanedustajan työstä. Ottaisitte ensin selvää, ennenkuin puhutte ihan järjettömiä. Tiesittekö muuten, että vaikka kansanedustajilla on istunnoissa taukoa, niillä on muuta duunia koko ajan. Valmistelutyöt ja muut edustustehtävät jne vievät suurimman osan kansanedustajan ajasta. Kansanedustajien saamat palkkiot ovat pieniä verrattunu siihen pohjatyön määrään jota he tekevät. Kansanedustajana työ seuraa mukana oikeastaan koko ajan..

Vastaukset

Petri Rautiainen

#5 Re: Näinköhän..

2013-10-06 10:49:30

#4: K - Näinköhän..

Kansanedustajilla on omat henkilökohtaiset avustajansa ja oma osuutensa heilläkin työhön on. Jokainen asia pitää tietenkin valmistella ennen päätöksen tekoa. Ei ole nykyinen hallitus saanut erikoisia päätöksiä aikaan, monet niistä ovat tuntuneet olevan hätäratkaisuja. Palkkioiden ja lisäansioiden pitäisi olla jossakin suhteessa työn laatuun. Oma kansa on unohdettu täysin EU-velkakriisin keskellä. Osa kansanedustajista olisi valmis luopumaan osasta tarpeettoman pitkiä lomia. Kolmasosa vuodesta kansanedustajilla on lomaa. Ei missään muulla alalla ole niin paljon lomia vuden aikana ja kehtaavat kitistä vielä duunarien työajoista. Minusta se on asioiden järjestelykysymys, että osaa laittaa asiat oikeaan työjärjestykseen.

Höpöjä

#22 Re: Näinköhän..

2013-10-26 12:01:23

#4: K - Näinköhän..

Höpö höpö...Jos jotain tekisitte ja olisitte tehneet niin olisivat monet asiat paremmalla tolalla täällä hyvinvointivaltiossa...