Suomen jääkiekkojoukkue - ota kantaa rasismiin

Kommentoitu viesti

Jep jep, taas mennään

#64 Huh huh

16.05.2011 16:12

Taas on jollakin liikaa aikaa ja oikeat ongelmat ovat unohtuneet. Taas syytetään kantasuomalaista rasismista ja koskaan ei puututa maahanmuuttajien rasistisiin asenteisiin.

Ja joku "viisas" tietenkin heittää, että miettikää jos moni suomalainen saisi pelätä henkensä edestä ulkomailla. No ensinnäkin varmasti saa jos muuttaa vaikka Somaliaan. Ja toisekseen suomalaisia ei lähde loisimaan muihin maihin vaan töihin.

Tietyistä maista tulee laiskoja pummeja ja se on fakta. Joissakin maissa on ylpeys olla laiska ja elää muiden siivellä. Kovaa työntekijää pidetään hölmönä.

Tämmöistäkö haluamme Suomeen? Ei kaikissa maissa rehellisyyttä ja ahkeruutta arvosteta. Me vain kuvittelemme niin. Kukkahattutädit haluavat väittää että joka maassa on yhtä ahkeria työntekijöitä eivätkä usko että laiskuus on joissain maissa hyve. Luulevatko nämä tädit/sedät edustavansa jotain korkeampaa rotua koska eivät halua hyväksyä että joku voisi olla niin alhainen että ei arvosta samoja asioita kuin me?

Lukekaa vaikka kehitysaputyöntekijän juttu ja miettikää minkälainen on se paikka mistä tännekin ihmisiä tulee:
http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/lukijat-kiittavat-tata-kirjoitusta-kehitysyhteistyosta-rohkeudesta-hammastyttavaa

Vastaukset

Kantasuomalainen muttei mikään perus

#68 Re: Huh huh

2011-05-16 16:16:58

#64: Jep jep, taas mennään - Huh huh

Jos muuttaa Somaliaan saisi pelätä hengestään koska siellä on sota ei koska on valkoihoinen tai suomalainen, vähän eri asiasta nyt puhut. En tunne ketään maahanmuuttaja joilla on rasistisia asenteita suomalaisia kohtaan. Jos tunnet niin ovat ehkä sinua tavanneet.


Vieras

#321 Re: Huh huh

2011-05-17 10:24:35

#64: Jep jep, taas mennään - Huh huh

oletko käynyt joskus ruotsissa siellä ainakin ja myös tanskassa ja saksassa ja monessa muussa maassa loisii suomalaisia