Suomen jääkiekkojoukkue - ota kantaa rasismiin

Kommentoitu viesti

Järki käteen. Tuomio pölkkypäille.

#245 Re: Re: Re: Outo syytös

16.05.2011 22:16

#227: JSSPSJ - Re: Re: Outo syytös

Ellet ole vähemmistö tai maahanmuuttaja tässä kauniissa maassa, ja jos sen lisäksi et tunne yhtäkään näiden ryhmien yksilöitä, niin et välttämättä tiedä mitä tällä hetkellä tapahtuu Suomessa. Ilmasto on muuttunut ja pölkkypäät aukovat suutaan kun luulevat PS:n vaalivoiton oikeuttavan jotain muuta kuin sivistynyttä kanssakäymistä. Ukkelit hurrittelevat suomenruotsalaisia lapsia ja työtätekevät maahanmuuttajat saavat skeidaa niskaan idiooteilta jotka näkevät vain "mamun". Sitten kun asian uskaltaa ottaa esille niin netissä sivutetaan aihe valittamalla jostain muusta joka ei lainkaan liity asiaan, kuten "maahanmuuttajien rikokset". Ei, se ei liity asiaan. Yksilöt ovat yksilöitä. Yksilöt tekevät rikoksia. Ei ihmisryhmät.

Olisi suuri apu jos suuret esikuvat kuten kiekkoleijonat ottaisivat etäisyyttä tälläisestä käytöksestä. Olisi suotavaa että myös Timo Soini, joka siis on sanonut että hän tuomitsee rasismin, myös ilmoittaisi tämän hyvin julkisesti. Se rauhoittaisi tilannetta puolin ja toisin.

Vastaukset

JSSPSJ

#248 Re: Re: Re: Re: Outo syytös

2011-05-16 22:53:47

#245: Järki käteen. Tuomio pölkkypäille. - Re: Re: Re: Outo syytös

Ahahaha :D

Nyt on pakko kyllä heittää ad hominemit kehiin.

Kaikki toi mitä kirjoitat, on jotain aivan naiivia p.....:

"Ilmasto on muuttunut ja pölkkypäät aukovat suutaan kun luulevat PS:n vaalivoiton oikeuttavan jotain muuta kuin sivistynyttä kanssakäymistä."

Ilmasto ja ilmapiiri ovat eriasioita. Ja jos pölkkypäät luulevat PS:n vaalivoiton jälkeen - menivät muuten oppositioon - olevan oikeutettuja tekemään idioottimaisia tekoja, he todellakin ovat idiootteja, eikä puolue ole siitä millään tavalla vastuussa. Hyppäätkö kaivoon jos joku toinen hyppää edeltä?

"Ukkelit hurrittelevat suomenruotsalaisia lapsia ja työtätekevät maahanmuuttajat saavat skeidaa niskaan idiooteilta jotka näkevät vain "mamun""

Nämä jutut sä taidat olla lukenut taas jonkun ammattiloukkaantujan sivuilta. Hurrittelu tai ruotsalaisten Suomi-vastaisuus on aina ja tulee olemaan molemminpuolista. Samoin tuo yleinen mamujen haukkuminen on taas niitä väitteitä, joille ei löydy edes mitään suoraa todellisuuspohjaa. Sen sijaan maahanmuuttajien huorittelua, sikailua ja fyysisiä hyökkäyksiä olen joutunut todistelemaan. Näin päin ajateltuna aletaan jo vetämään rasismi- ja ennakkoluulokorttia esille. Ainakin Suomessa mielestäni tuo "riehuminen" on molemminpuolista.

"Olisi suuri apu jos suuret esikuvat kuten kiekkoleijonat ottaisivat etäisyyttä tälläisestä käytöksestä. Olisi suotavaa että myös Timo Soini, joka siis on sanonut että hän tuomitsee rasismin, myös ilmoittaisi tämän hyvin julkisesti. Se rauhoittaisi tilannetta puolin ja toisin."

Esikuvat? Leijonat olivat tuolla lavalla päisäänn kuin ellun kanat, semmoinenko on hyvää esimerkkiä lapsille ja nuorille? Lisäksi Timo Soini on sanonut varmaan jo kyllästymiseen asti, ettei kannata rasismia, mutta se nyt ei mene perille, ellei sitä kirjoiteta NÄIN ISOLLA johonkin. SIlloinkin näiltä "suvaitsevaisilta" tulee palautetta takinkäännöstä. Mikään siis ei ole hyvin, jos ja kun kyseessä on Timo Soini tai vaikkapa Halla-Aho.

 

Ja ei: EN ÄÄNESTÄNYT PERSUJA!