Suomen jääkiekkojoukkue - ota kantaa rasismiin

Kommentoitu viesti


Vieras

#525 Kiitos Paloma

17.05.2011 22:42

Kiitos, että teit aloitteen tässä tärkeässä asiassa. Suvaitsevaisuus tarvitsee tällä hetkellä julkisia ja näkyviä kannanottoja. Jääkiekkoliitossakin asia ymmärrettiin oikein.

Hassut huutelijat täällä onnistuvat absurdeilla kommenteillaan osoittamaan ainoastaan sen, että rasisti on nolo ja seuraansa ei kannata liittyä ainakaan fiksun ajatustenvaihdon toivossa. Joutavasta puskasta huutelusta ei ole syytä provosoitua. Yritykset puuttua adressin laatijoiden persoonaan on ehkä nolointa, mitä täällä on silmiin sattunut.

Jatketaan samalla linjalla, kyllä tuolla puhti on kohta puhistu pois. Argumentointi on höyhenen kevyttä ja yritykset puhua asian vierestä kärsivät jo mielikuvituksen puutteesta. Eihän niitä jaksa edes viihdemielessä enää lukea. Ei taida Mestarin mestariluokalle olla pahemmin tunkua... ;D

Vastaukset

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

2011-05-17 23:20:56


JSSPSJ

#531 Re: Kiitos Paloma

2011-05-17 23:23:51

#525: - Kiitos Paloma

Paloma Hennosen omat kommentit ääliöistä - eli järkevistä ihmisistä, jotka kyseenalaistavat hänen tilannetajunsa - osoittaa todella fiksua tapaa kommunikoida ja keskustella asioista. Jos elämäntyökseen ei jaksa jatkuvasti tonkia rasismia sieltä, missä sitä ei ole, on vähintäänkin todella juntti ja huonompi ihminen.

Noh, moni käyttää kaikki saatavilla olevat likaiset keinot päästääkseen haluamaansa pestiin.