Maahanmuuttajien tuet

Kommentoitu viesti

perusteeton adressi

#1809 Maahanmuuttaja saa yhtä paljon rahaa kuin muutkin (YLE UUTISET 25.9.2013 klo 13:57)

18.10.2013 20:28

Eli eiköhän tämän adressin pohja pudonnut tällä: "Sosiaalipolitiikan professori ja johtava sosiaalityöntekijä eivät keksineet yhtään tilannetta, jossa maahanmuuttaja saisi enemmän sosiaalitukea kuin vastaavassa tilanteessa oleva suomalainen" (yle uutiset 25.9.2013)

"Oleskeluluvan saanut maahanmuuttaja kuuluu Suomen sosiaaliturvan piiriin. Sosiaaliturva ei erottele maahanmuuttajaa ja suomalaista, mutta esimerkiksi alle kolme vuotta Suomessa olleen työmarkkinatuki ja toimeentulotuki maksetaan kotoutumistuen nimellä."

"Huhut suurista tuista johtuvat usein väärinkäsityksistä

Maahanmuuttajille maksettavista tuista on liikkeellä paljon huhuja. Johtava sosiaalityöntekijä Jyri Mikkola veikkaa yhdeksi huhujen lähteeksi niin sanottua alkuavustusta, joka voidaan myöntää kiintiöpakolaiselle tai vastaanottokeskuksesta omaan asuntoon muuttavalle.

- Se on hyvin niukka. Ei sillä sohvakalustoa tai telkkaria osteta. Se on tarkoitettu alkuun pääsyyn, kuten sängyn ja astioiden ostamiseen."

Ja niille jotka ihmisarvoa rahassa laskee, olisi hyvä lukea myös YLE:n juttu "Raportti: Yritteliäät maahanmuuttajat tuovat valtiolle enemmän kuin saavat" (YLE 18.6.2013)

Vastaukset

KÄYRÄTORVI

#1811 Re: Maahanmuuttaja saa yhtä paljon rahaa kuin muutkin (YLE UUTISET 25.9.2013 klo 13:57)

2013-10-18 21:01:01

#1809: perusteeton adressi - Maahanmuuttaja saa yhtä paljon rahaa kuin muutkin (YLE UUTISET 25.9.2013 klo 13:57)

KÄYRÄTORVI

#1755 KELVOTON ADRESSI LAKIALOITTEEKSI

16.10.2013 20:39

Kansalaisaloitelaki

Eduskunnan päätöksen mukaisesti säädetään
1 §

Lain tarkoitus ja soveltamisala

Tässä laissa säädetään menettelystä, jota noudatetaan perustuslaissa säädetyn kansalaisaloitteen tekemisessä.
..........

5 §

Kannatusilmoitusten kerääminen

Kansalaisaloitetta tukevat allekirjoitukset (kannatusilmoitukset) kerätään paperimuodossa tai sähköisesti tietoverkossa. Paperimuotoisissa kannatusilmoituksissa käytettävästä lomakekaavasta säädetään oikeusministeriön asetuksella.

Kannatusilmoitukset on kerättävä kuuden kuukauden kuluessa aloitteen päiväyksestä.

Kannatusilmoituksia kerättäessä on aloite, tieto sen vireillepanijasta ja edustajasta sekä edustajan yhteystiedot oltava aloitteen allekirjoittajien nähtävissä. Aloitetta ei saa muuttaa kannatusilmoitusten keräyksen alkamisen jälkeen.

6 §

Kannatusilmoituksen sisältö

Kannatusilmoituksessa tulee olla:

1) kansalaisaloitteen otsikko ja päiväys;

2) aloitteen allekirjoittajan täydellinen nimi, syntymäaika ja kotikunta;

3) aloitteen allekirjoittajan vakuutus siitä, että hän on äänioikeutettu Suomen kansalainen ja että hän on tehnyt kannatusilmoituksen samaan aloitteeseen vain kerran;

4) kannatusilmoituksen päiväys.


TÄMÄ ADRESSI ON KELVOTON EIKÄ TÄTÄ VOI VIEDÄ EDUSKUNTAAN LAKIALOITTEEKSI.

LUKEKAA YLLÄ OLEVA OTE KANSALAISALOITELAISTA.

KANNATUSILMOITUKSET PITÄÄ TEHDÄ KUUDEN (6) KUUKAUDEN AIKANA ALOITTEEN TEKEMISESTÄ.
TÄMÄ ADRESSI ON TEHTY PERÄTI JO 6.5.2008 ELI MONTA VUOTTA SITTEN. KUUSI KUUKAUTTA ON PÄÄTTYNYT JO 6.11.2008. NYT ON VUOSI 2013 LOKAKUUTA.

LISÄKSI TÄSTÄ ADRESSISTA PUUTTUU LAIN EDELLYTTÄMÄT LAATIJAN YHTEYSTIEDOT.


KUINKA IHMISET VOIVAT ALLEKIRJOITTAA TÄLLAISTA SOOPAA?


Aivan oikein adressin pohja on poissa.

Lisäksi se ei täytä muutenkaan lain edellytyksiä lakialoitteeksi.

 

 

Laki ja käytäntö

#1813 Re: Maahanmuuttaja saa yhtä paljon rahaa kuin muutkin (YLE UUTISET 25.9.2013 klo 13:57)

2013-10-19 18:17:40

#1809: perusteeton adressi - Maahanmuuttaja saa yhtä paljon rahaa kuin muutkin (YLE UUTISET 25.9.2013 klo 13:57)

Lain silmissä maahanmuuttaja ei eroa kantasuomalaisesta sosiaaliturvaa jaettaessa, paitsi kodinperustamistuen kohdalla. Ongelma onkin siinä, että käytännössä sosiaalityöntekijät kohtelevat lainvastaisesti maahanuuttajia ja kantasuomalaisia eriarvoisesti suosien mamuja ja sortaen erityisesti raittiita kunnollisia suomalaismiehiä.

Sanokoot nämä puoluepoliittiset "tutkijat" mitä hyvänsä, niin käytännön elämästä heillä ei näytä olevan mitään tajua.

Meillä on kaksi suosikkiryhmää sosiaalitoimistoissa. Ne ovat afrikkalaiset mamut ja suomalaiset päihdeäidit.

Suomen pahimmat päihdeongelmien ylläpitäjät ovat Suomen sosiaalitoimistot.

Tunnen asian, sillä lasteni äiti on tällainen sosiaalitanttojen ylläpitämä narkkarijuoppo. Aina tulee rahaa, kun vaan kehtaa pyytää. Tavallisilla kansalaisilla ei ole läheskään sellaista määrää laittaa rahaa kapakkaelämään, kuin sossutanttojen eläteillä.  Lähikapakat kuolisivat konkurssiin, jos sosiaalituet juopoilta lopetettaisiin. Aiemmin kertomani ravintola (mustalaisjuttu oikeudessa) elää nimenomaa näillä sosiaalitoimiston eläteillä. Aina on rahaa, vaiikka edellinen ilta on kännätty lompakko tyhjäksi. Joka kulmassa on kaljajuottola, mitä sosiaalitoimisto ylläpitää. Joka toisessa kulmassa on mamupitseria, mikä ei maksa verojaan ja kaataa rehelliset yrittäjät

Sossun vakiolause oli exvaimollenikin: Tämän kerran saat, kun ei tavaksi tule! Mutta aina saa vaikka se tapa on jatkunut jo n 20 vuotta. Hoitoihin ja katkolle pääsee aina heti, kun vaan pyytää, mutta niistä ei ole apua, koska ei ole omaa halua lopettaa päihteitten käyttöä. Hirvittävää verorahojen tuhlausta kuten mamujenkin hyyssääminen.

Mamujen ja juoppojen harkinnanvaraisten ylisuurien tukien takia on kohta koko kansa ja valtio konkurssissa. Kunnat ovat jo vararikossa tai sen partaalla.