Saarenmaan koulun puolesta

Kommentoitu viesti

Isä

#38 Re: Re: Re: Koulun opetuksen tasosta

01.11.2013 13:46

#36: Isä myöskin - Re: Re: Koulun opetuksen tasosta

Tuohon ihan ensimmäiseen kommenttiin viittasin, kun kysyin onko joskus aikoinaan menty Saarenmaalta suoraan yläasteelle. Tämähän on varmasti mahdollista, kun mennään tarpeeksi ajassa taaksepäin.

Suuret kouluyksiköt eivät varmastikaan sovi kaikille ja hieman pelottavaltahan tämä kehitys näyttää.

Apulaiskaupunginjohtaja Koivisto kommentoi, että talousarvioehdotuksessa esille tuodut, lakkautuslistalla olevat koulut eivät välttämättä ole niitä, jotka lakkautetaan. Listalta voidaan ottaa kouluja pois ja sinne laittaa muita kouluja. Miksi lakkautuslistalle on sitten nimetty nämä tietyt koulut? Onko virkamiesvalmistelussa ollut tarpeeksi/yhtään tietoa millaisia nämä listalla olevat koulut ovat? Olisiko ensin pitänyt selvittää asiat perinpohjaisesti ennen kuin mitään lakkautuslistaa annetaan julkisuuteen? Toivotaan, ettei tässä ajeta kyliä, kouluja ja niiden henkilökuntaa "sotajalalle", kun jokainen ymmärrettävästi puolustaa omaansa.

 

Vastaukset

äiti

#39 Re: Re: Re: Re: Koulun opetuksen tasosta

2013-11-01 14:30:54

#38: Isä - Re: Re: Re: Koulun opetuksen tasosta

Ensin yleensä tutkitaan ja sitten hutkitaan vai miten se meni?

 

äiti

#40 Re: Re: Re: Re: Koulun opetuksen tasosta

2013-11-01 20:24:34

#38: Isä - Re: Re: Re: Koulun opetuksen tasosta

Torstaina pidetyssä hyvähenkisessä keskustelutilaisuudessa Tikkakoskella kerrottiin, ettei tämä lakkautuslista ole vielä kirkossa kuulutettu. Miksi ihmeessä koulujen nimet on kuitenkin jo julkaistu jos perusteellisia säästöselvityksiä ei edes ole tehty.. Tälläistä pelottelua on harrastettu ennenkin. Olisi suotavaa että tehtäisiin tarkat laskelmat, kuultaisiin koulujen henkilökuntaa, koululaisia ja heidän vanhempiaan ja ennenkaikkea käytäisiin siellä paikan päällä jotta nähtäisiin millaisesta koulusta ja missä on edes kyse!!