Vetoomus Meri-Rastilan, Kivinokan ja Vartiosaaren puolesta

Kommentoitu viesti


Vieras

#137

29.12.2013 06:55

Hyvä että pyritään säilyttämään luontokokonaisuuksia. Viheryhteydet ovat tärkeitä. Suhtaudun kielteisesti Kruunuvuoren siltaan, jonka epäilen olevan osasyy (rajun) rakentamisen vaihtoehtoon Vartiosaaressa. Tarvitsemme kaupunkiin sekä asuntoja että laadukasta ympäristöä. Hyvien alueiden lihoiksi paneminen lämmittää vain hetken grynderin lompakkoa ja jatkoa aina seuraa samaan tyyliin. /Ilkka Salonen

Vastaukset


Vieras

#138 Re:

2013-12-29 11:07:34

#137: -

Olisi tosiaan hyvä, jos pyrittäisiin säilyttämään laajoja viheralueita ja niiden luomia yhteyksiä. Näin tuntuu kuitenkin olevan vain juhlapuheissa - todellisuudessa niin virkamiehet kuin turhan iso osa päättäjistäkin taitaa totella rakennusliikkeiden käskyjä, jotka tosin on huolella naamioitu alueiden parantamishankkeiksi.

Tästä on nyt tultava loppu ja yhä useampien on alettava vaatia läpinäkyvyyttä niin kaupunkisuunnitteluun kuin päätöksentekoonkin. Olisi myös vihdoin saatava media kiinnostumaan Helsingissä tapahtuvasta kaavoituspelistä. Tällä hetkellä mm. Helsingin Sanomat vaikenemisellaan suojelee Helsingin virkamiesten ja kunnallispoliitikkojen kyseenalaista toimintaa.

 




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…