Aidon Hietasaaren puolesta

Kommentoitu viesti

Matkalla minäkin

#3 Re: Huvipuisto vain Hietasaareen

15.06.2011 10:57

#2: Isä ja matkailija - Huvipuisto vain Hietasaareen

Hietasaari on kaupunkimme helmi ja sitä tulee kehittää. Kyllä. Sitä voidaan kuitenkin kehittää myös aivan muuhun suuntaan kuin mitä mainitset. Ehdotuksesi tarkoittaa sitä, että Hietasaari on asfaltilla, ja koko kaunis ja ainutlaatuinen, niin oululaisia kuin matkailijoita houkutteleva ympäristö menetetty. Ihanko oikeasti haluat laajoja parkkipaikka-alueita, jatkuvaa liikennettä ja ruuhkia sekä meteliä saaren täyteen? Huvipuisto voi sijaita missä vain – sitä varten ei tarvitse tuhota kaunista saarta Oulun parhaalla paikalla.

 

Kannattaa myös lukea hieman tarkemmin ja huomata, että adressin allekirjoittaneet eivät puolusta pelkkiä viljelypalstoja vaan koko Hietasaaren ainutlaatuista miljöötä, kulttuuriperintöä, luontoa, rauhaa ja kauneutta. Oululaiset ovat jo ideoimassa aivan toisenlaista Hietasaarta kuin mistä sinä unelmoit. Kyse ei ole valittamisesta vaan parempien vaihtoehtojen etsimisestä. Sitä kutsutaan kehitykseksi.

Vastaukset

Tuiran Mummo

#64 Re: Re: Huvipuisto vain Hietasaareen

2013-06-28 06:19:41

#3: Matkalla minäkin - Re: Huvipuisto vain Hietasaareen

"Kyse ei ole valittamisesta vaan parempien vaihtoehtojen etsimisestä. Sitä kutsutaan kehitykseksi."

"Parempien" vaihtoehtojen etsiminen ei TODELLAKAAN ole kehitystä. Kehitys on sitä, että asiat menevät eteenpäin myönteisesti.

Tämä kaupunki tarvitsee verotuloja ja myönteisyyttä, ei vihervasemmistolaista valitusta.