OIKEUTTA KURHELAN PERHEELLE

Kommentoitu viesti

vieras

#191 Re: Re: Eli, on niin että

05.02.2014 12:49

#189: Sari - Re: Eli, on niin että

Korjaisin tuohon sen, että eihän huostaanottoa voida todeta perusteettomaksi, jollei siihen ole kerrottu syytä? Myös sen, että perheen olisi syytä hommata asianajaja joka on oikeasti perehtynyt näihin tapauksiin. Hetkestä jolloin nämä pojat huostattiin, on sen verran aikaa, että vastaus olisi ollut jo PAKKO saada.

En tyytyisi puolittaisiin vastauksiin, tai odottelemaan. Omat huostaanotto tapaukseni katsottiin perusteettomin perustein tehdyksi ja kaikki päättyi hyvin. Jokaisen vastauksen, jokaiseen kysymykseen ja kanteluuni sain lyhyessä ajassa. On tässä tapauksessa syytä tai ei, enhän voi tietää faktoja, niin tuo turha vetkuttelu on perheen ja lasten kiusaamista.

Vastaukset

Sari

#195 Re: Re: Re: Eli, on niin että

2014-02-05 14:02:47

#191: vieras - Re: Re: Eli, on niin että

Mahtavaa kuinka hienosti sinun asiasi on hoidettu! Onnittelen! Kaikilla ei käy noin hyvin. Tervetuloa fb ryhmään lukemaan niitä tarinoita, joissa tuntuu lukijastakin jo toivottomalta.

Linkki ryhmään:

https://www.facebook.com/groups/lastensuojeluhuolestuttaa/

Lisään vielä että kaksi asianajajaa tekevät töitä perheen auttamiseksi. Se on vain hidasta, kun sosiaalitoimistosta ei saa mitään tietoa eivätkä suostu yhteistyöhön edes asianajajien kanssa. Kyllä tämä asia vielä selviää, on vain äärettömän surullista tämä tahallinen viivyttely viranomaisten puolelta.