KINNULAN KOLMOISSURMAAJAA EI SAA VAPAUTTAA

Kommentoitu viesti

yks vaan

#10

14.02.2014 22:13

Hän oli teon tehdessään päihteiden vaikutuksen alainen. Nykyään täysin raitis. Ja hän ei silloin itse uskovainen, vaikka kotiväki olikin.
Mutta Se siitä, te tuskin kantaanne muutatte. Toivotaan, että teille kenellekään ei koskaan tule vastaavaa tilannetta, sukulaisen, lapsenne, ystävänne tai muun tekemänä. Niin paljon kun niitä nykyään tapahtuu. Melkein joka päivä lehdessä niistä lukee.
En tietenkään mitenkään puolustele hänen tekoaan, mutta mielestäni hän on tuomionsa kärsinyt. Katuu tekoaan, mutta ei saa tekemättömäksi.

Vastaukset


Vieras

#15 Re:

2014-02-15 09:19:22

#10: yks vaan -

Nehän ne just on pahimipia jotka on kasvaneet lestadiolaisperheessä ja sitten eroavat liikkeestä. Sitten kun tekee tuollaisen hirmuteon niin kas kummaa, ihminen löytääkin taas Jeesuksen ja murhat on kuitattu parilla käden nostamisella. Hieman karkeasti sanottu, mutta tämä kolmoissurma ei ole ainoa esimerkki tällaisesta.

Minä taas toivon, että sinulle ei koskaan tule tilannetta jolloin menetät sukulaisen, lapsen tai ystävän toisen käden kautta. Simo saa elää, nämä kolme mahtavaa ja sydämellistä ihmistä eivät.

tietäjä

#19 Re:

2014-02-15 10:58:56

#10: yks vaan -

Päihteiden vaikutuksen alaisena...ei mullekaan tuu mieleen kännissä murhata kolmea ihmistä. Ja kyllä minä lasken myös kallen tapon murhaksi. Ja oman valintansa on tehnyt kun on perustanu perheen kesken tuomionsa. Sääliks käy vaan lapsia ja odotetaan sitä seuraavaa napsahtamista "päihteiden vaikutuksen alaisena". Jos tänne oot tullu selittää miten murhaaja on muuttanu tapansa niin voit jättää kommentoimatta. Luuletko että tuommonen puhe lohduttaa omaisia?! Jos minulta kysytään sopivaa rangaistusta niin se oli ensimmäiset 40 vuotta istumassa ilman mitään oikeuksia ja ehkä heitettäs vettä ja leipää selliin...sit voiskin olla jenkkilait voimassa. Kantani siis on henki hengestä....mutta ei kun suomessa paapotaan yhteiskunnan iilimatoja ja mitättömyyksiä. Ja todellakin toivon etteivät omat lapseni koskaan tekisi näin mutta tässäkin ratkaisee kasvatus aika paljon!