SÄHKÖN SIIRTOHINTAA JA MUITA SIVUKULUJA ON ALENNETTAVA !

Kommentoitu viesti

texaswill

#28

23.02.2014 13:31

Sähkö ylihintaista siirron ja yli verotuksen takia.Omakohtaisesti alan rakentaa aurinkopaneli ja tuuligeneraattori järjestelmän,tarkoitus siirtyä pikkuhiljaa täysin omavaraiseksi sähkön suhteen.Järjestelmät on jo mahdollista rakentaa nykytekniikalla.Tiedä sitten tulevaisuudessa kelle sähköä voimalaitokset myy kun pikkuhiljaa tekniikka halpenee ja kuluttajia jää pois yleisestä verkosta.

Vastaukset

Elingenjöör

#37 Re:

2014-03-18 12:26:22

#28: texaswill -

Mites homma toimii tyynenä tammikuisena iltana? Saattaa tulla vilu, jos on sähkölämmitys. Tässä tilanteessa energian voi toki tuottaa generaattorilla, mutta se vasta kallista sähköä onkin.

Fakta ikävä kyllä on, että Suomessa ei ole kannattaa rakentaa isommassa mittakaavassa tuuli- tai aurinkoenergiaa. Syynä on ympäristön olosuhteet ja varajärjestelmien pakollisuus (viitaten tyyneen tammikuiseen ilaan).

MarWin

#56

2014-04-19 17:16:10

#28: texaswill - Terve!

Tuo kommenttisi omasta sähköntuotannostasi auringosta kiinnostaa ja olen ajatellu aloitta saman homman omassa kämpässä (kiinteistö) Meinasin käydä lomalla saksassa ja tiedustella sieltä noita kennos ym muita tarpeita. Meinasin tehdä sellaisen yhdistelma kuin aurinko ja tuulivoimala. Eli päivällä auringosta ja yöllä tuulesta. Akkuja meinasin laittaa ja kunnollisen inventterin ym...Onko sinulla tiedossa halpoja paikkoja noiden palikoitten suhteen??? Ja on onko suomessa olemassa aurinkovoimayhdistystä tai vastaava kuin tuulivoimalla on??? Saia jotain tietoa ettei tarvitse alkaa kokeilemaan ja maksamaan turhasta. martti.merikanto@msoynet.com..nim asiasta kiinnostunut todella...