Adressi Kluuvin gallerian puolesta 2014

Kommentoitu viesti

toinen taiteilija

#22 Re:

27.02.2014 08:54

#19: taiteilija -

Yksikään taiteilijajärjestö ei omilla rahoillaan pitäisi yllä galleriaa tuossa hankalassa paikassa, sisäpihalla neljännessä kerroksessa. Kaikkien järjestöjen omat galleriat ovat katutasossa.

Yhteiskunnan verovaroilla kyllä vaaditaan ylläpidettäväksi täysin kannattamatonta toimintaa paikassa, jonne ei edes yleisö halua tulla katsomaan.  Verovarojen tuhlausta. On paljon järkevämpää laittaa kauungin taidenäyttelytilat saman katon alle Tennispalatsiin.

Espoossa Aarni-galleria hyötyy suuresti siitä, että on Emman kanssa samasaa tilassa. Jos Aarni olisi Espoon kerrostalon sisäpihan neljännessä kerroksessa, ei siellä kukaan kävisi paitsi tietenkin se taiteilija sukulaisineen ja kavereineen joka näyttelyään siellä yrittää pitää....

Vastaukset

olkoon sitten kolmas taiteilija

#23 Re: Re:

2014-02-27 09:40:31

#22: toinen taiteilija - Re:

Muuten hyvä, mutta galleria Aarni on lopettanut toimintansa Weegeellä.

Heikki Kastemaa
Adressin tekijä

#24 Re: Re:

2014-02-27 10:30:59

#22: toinen taiteilija - Re:

Kaikkialla maailmassa taidegallerioita, taidekeskuksia ja kulttuuritiloja on myös mitä erilaisimmissa paikoissa. Kluuvin gallerian markkinointia tehostamalla ja ympäristöä parantamalla sinne saadaan yleisöä. Aarni-galleria Emmassa on ollut varsin autio paikka aina kun siellä olen käynyt. Galleria taidemuseon yhteydessä ei oikein toimi, koska galleria on yleensä melko itsenäinen ja erillinen paikka taidemuseosta. Kerrostalo Espoossa ja Kluuvin kerrostalo ovat vähän eri asioita.