puolitetaan kansanedustajien palkat

Kommentoitu viesti

Asiaa läheltä seurannut

#67 Palkka työstä

26.03.2014 13:57

Yksi hyvä ystäväni on (entinen) kansanedustaja, ja voin kertoa, että kyseessä ei ole mikään helppo homma. Ei tahdo tunnit päivässä riittää, jos sen työn aikoo tehdä kunnolla. Illatkaan eivät ole vapaita ja harvoin edes viikonloput. Tottakai joku tyyppi joka lähinnä valokuvaa vehkeitään kännissä saa homman näyttämään helpolta, mutta onneksi suurin osa edustajistammen sentään tekee raskaan työnsä tunnollisesti. Ja ovat palkkansa ansainneen.

Vastaukset

Asiaa läheltä seurannut

#95 Re: Palkka työstä

2014-03-26 16:23:49

#67: Asiaa läheltä seurannut - Palkka työstä

Minäkin voisin väittää nimimerkin takana vaikka sen että tunnen Bill Gatesin henkilökohtaisesti ja käyn sen kanssa baarille joka lauantai juttelemassa filosofiasta ja vaikka et uskoisi mokomaan et voi kumminkaan todistaa sitä että puhunk totta tai että onko annetut todisteet oikeita koska nimimerkin takana ollaan todella usein kasvottomiakin samaan aikaan.

Liikaa vapaata heillä..

#115 Re: Palkka työstä

2014-03-26 20:54:41

#67: Asiaa läheltä seurannut - Palkka työstä

Minä myös läheltä seurannu että vapaata heillä on liikaa ja palkallista vapaata. Ja aina Maanantait vapaata myös. Eivät ole palkkansa arvoisia.  Puolet aivan taitamattomiakin.  Palkaa alas ja porukkaa vähemmäksi. Verorahoilla mässäävät. Jos sää olet tyytyväinen heihin . Niin ole. Mutta tämä sivu onkin meille jotka tykkää että heidän palkat alas.