Alle 1000 euron työttömyysetuuksiin ei saa koskea

Kommentoitu viesti

ttt

#20 Tuulimyllyjä vastaan...

28.03.2014 18:43

Adressin kirjoittaja on oikeilla jäljillä.

Hauskana (tragikoomisena) huomautuksena voisin mainita seuraavaan. Jutta Urpiainen, myöhemmin JU muotoili, jos joku vielä muistaa, vaalimainoksensa työsopimuksen muotoon; "enemmän työpaikkoja, allekirjoitukset JU ja sinä äänestäjä". Myöhemmin vaalikauden aikana JU on antanut muun muassa MTV3 lähettämissä haastatteluissa seuraavat lausunnot: "Hallitus ei ole vastuussa suomen raha-asioista", ja "Hallituksen tehtävänä ei ole tehdä suomeen uusia työpaikkoja".

Näin omana kommenttina sanoisin että aika pöyristyttävää. Haluaisinkin JU:lle esittää kysymyksen mistä hänen mukaansa hallitus on vastuussa? Onko heidän funktio muutakin kuin verojen kiristäminen, joka näyttäisi sujuvan hienosti. Tulen muuttamaan tästä maasta lähiaikoina muualle eurooppaan ja suosittelen sitä muillekkin.

Vastaukset

Marja-Leena Koivikko
Adressin tekijä

#22 Re: Tuulimyllyjä vastaan...

2014-03-29 09:07:10

#20: ttt - Tuulimyllyjä vastaan...

Oikein. Kiitos kommentista. Minä olen ihan samaa mieltä. Minulla on vaan tuo 78-vuotias äiti vielä täällä, joten en pysty heti lähtemään. Tosin olen jo vakavasti harkinnut työpaikkaa vaikka Virosta. Kyllä jotain täytyy kehittää, koska Suomen valtiosta on taas kerran tullut tällainen p...ka. Muistelin eilen, kun ihmiset aikanaan lähtivät täältä Amerikkaan. Minunkin tutuissani oli ihmisiä, jotka menivät Amerikkaan. Eräskin täti ei enää ikinä tullut takaisin Suomeen (siis edes käymään), vaikka hänen miehensä tuli veljeään tänne Suomeen tapaamaan. Täti oli sanonut, ettei tule enää ikinä Suomeen takaisin, edes käymään. Olen sitä mieltä että, jos pystyy lähtemään, kannattaa lähteä, ei elämä muuallakaan ainakaan huonompaa ole.