STOP Ortelan koulun lakkautukselle!

Kommentoitu viesti

Suvi

#67 Rimpelällä vakaa aikomus lakkauttaa Ortela

03.06.2014 18:02

Jep, oli varsin mielenkiintoinen keskustelutilaisuus Ruununmyllyn koululla tänään. Tuli tunne, ettö Rimpelä haluaa väkisin runnoa läpi Ortelan lakkauttamisen. Olisiko syynä "iso tontti", jonka puolivahingossa mainitsi, kun kysyttiin mitä rakennuksille tapahtuisi, jos koulu lakkautetaan... liekö jo kaavailtu taloja tilalle? Toivottavaa olisi, että jokainen jolle asia on tärkeä, laittaa lautakunnan jäsenille sähköpostilla perustellun mielipiteensä. Osoitteet löytyvät tästä viestiketjusta muutama viesti taaksepäin.

Vastaukset

Runskilaisen äiti

#68 Re: Rimpelällä vakaa aikomus lakkauttaa Ortela

2014-06-03 20:15:25

#67: Suvi - Rimpelällä vakaa aikomus lakkauttaa Ortela

Olin myös paikalla Ruununmyllyllä ja jäi sellainen huono fiilis, että Rimpelä ja Karrimaa ovat jo hengessään päätöksensä tehneet. Enemmön tuntui olevan näennäistä kuulemista alueen asukkaiden ajatukset. Murheellista, jos näissäkin päätöksissä painaa vain raha (kovat arvot) ja inhimillisyyttä & lasten parasta (pehmeät arvot) ei huomioida. Koko kouluverkkouudistus on kokonaisuus, jota ei mielestäni voi pilkkoa siten, että pedagogisia asioita ja lasten hyvinvointia ei kunnolla huomioida. Paikalla olisi pitänyt olla laajempi "asiantuntijoiden" joukko kaupungilta (virkamiestaholta).

Ruununmyllyn koulun sisäilma-asiaan ei kyllä järkevää vastausta saanut. Se kuulostaa ja näyttää todelta, että kantakaupungin koulut ovat huonossa kunnossa. Remontit pitää hoitaa niin, että ei olla heti kohta taas remontoimassa samoja kohteita.

Älkää lakkauttako toimivaa pikkikoulua! Älkää liioin lyökö rahoiksi Ortelan koulun tontilla - sellainen fiilis jäi Rimpelän lipsautuksesta!!