Muovikorkit pois maitotölkeistä

Kommentoitu viesti

Minna

#68 Re: Re: VRe: Hieno asia nämä korkit

04.07.2014 12:47

#66: Tuulikki - Re: VRe: Hieno asia nämä korkit

Hei Tuulikki!

Sillä tölkillä on myös se sivu, jota ei ole avattu. Kun pistät tölkin makaamaan se sivu alaspäin ja avattu sivu ylhäällä, niin ei vuoda. Olen täysin hyljännyt Valion korkilliset ja pärjään hienosti näin.

Vastaukset

Tuulikki

#73 Re: Re: Re: VRe: Hieno asia nämä korkit

2014-07-12 08:53:51

#68: Minna - Re: Re: VRe: Hieno asia nämä korkit

Laita vaan Minna maitotölkkisi, jossa ei ole kierrekorkkia ja josta olet käyttänyt vasta yhden lasillisen, makaamaan avattu sivu ylhäällä, niin kyllä vaan maitopisaroita alkaa valua hyllylle. Johan se on järjelläkin selitettävissä, että jos tölkissä on maitoa enemmän kuin puolet sen tilavuudesta, niin yli puolen tilavuuden menevä tulee ulos, jos tölkin yksi reina on avattu puoleenväliin asti, ellet sitten joka kerta teippaa tölkkiä kiinni tai osta sellaista muovista sulkijaa tai avataksesi leikkaat yhteen yläkulmaan saksilla pienen reiän. Sehän olisi todella kätevää.

Juotko Minna kaupan vesiä, mehuja ym. jotka myydään kokonaan muovipulloissa ja kierrekorkilla varustettuina. Nekin voisi aivan hyvin pakata kartonkitölkkeihin ja ilman muovikorkkia ja jälleen saksilla leikkaamaan reikä yläkulmaan.