Adressi Päivi Räsäsen erottamiseksi ministerinvirasta

Kommentoitu viesti

Happi

#3608 Re:

18.07.2014 02:59

#9: -

Räsänenkö ei osaa ajatella omilla aivoillaan? Ainoa kuuden ällän ylioppilas koko eduskunnassa!!! Montako sinä kirjoitit aikoinaan. Ihanaa ettei enää tarvii istuu tunkkasissa tupakansavun hajuisissa ravintoloissa, voi nauttia olostaan ilman savua... KIITOS PÄIVI RÄSÄNEN!

Vastaukset

Kuusi ällää, niggapliis...

#3615 Re: Re:

2014-08-01 18:26:48

#3608: Happi - Re:

"Ainoa kuuden ällän ylioppilas koko eduskunnassa!!!"

Kuusi ällää ei nyt vaadi yhtikäs mitään muuta kuin hyvän muistin sekä täydellistä kuuliaisuutta koska lukiotason opiskelussa kyse on lähinnä ulkoaopettelusta ja boksin ulkopuolelta ajattelusta tai luovasta ongelmanratkonnasta ei tasan tarkkaan saa yhtäkään lisäpistettä.

Olen useita kuuden ällän ylioppilaita tavannut elämässäni ja yhdestäkään heistä ei ole kasvanut hyvää johtajaa, joillakin jopa hyvin vakavia ongelmia tunne- ja sosiaalisen elämän kanssa. Ja monilla juuri samanlaisia luonteenpiirteitä joita Räsäseltä tuntuu löytyvän eli halu kontrolloida toisia kun oma elämä tai oikeastaan maailma kokonaisuudessaan on liian monimutkainen hahmottaa kun siirrytään asioissa lukiotasoa syvemmälle.

Kuuden ällän ylioppilaaksi pääseminen nimenomaan vaatii sitä ettei ajattele omilla aivoillaan ja elää mahdollisimman pakkomielteiseisesti yhteiskunnan normien pelossa ja palkinnon toivossa (ehkä nyt poikkeuksena jotkut aikuislukion kautta kirjoittaneet, jotka ovat jo ylittäneet nuoruudelle ominaisen kyseenalaistamis-vaiheen).

Päivikin on varmasti ollut hyvin kiltti ja tunnollinen lapsi joka on hyvin riippuvainen auktoriteeteista. Nyt tosin se auktoriteetti onkin sitten Jeesuksen sana. Siksi on täysin oikeutettua sanoa ettei Räsänen ajattele omilla aivoillaan, tuskin on koskaan kovin pitkälle koskaan halunnutkaan näin tehdä.