Länsimetron jatkohanke - Sammalvuoren tuhoaminen estettävä

Kommentoitu viesti

Hannes Lampimäki
Adressin tekijä

#33 Re: Re: Asiaton kommentin poisto

02.11.2014 20:42

#8: asiantuntija - Re: Asiaton kommentin poisto 

 On taas täysin arvotonta ampua puskasta nimettömänä. Halveksin syvästi. Tiedän kyllä kirjoittajan, joka tekee tätä myyräntyötään virka-ajallaan meidän veronmaksajien varoilla.

1. Väite 40-50 metrin syvyydestä vaihtelee riippuen siitä, milloin tämä satusetä väitteitään esittää. Välillä syvyys on 34 metriäkin. Nyt hän veti hatustaan tämän luvun. Mikään luku ei kuitenkaan pidä paikkaansa. HANKE TEHDÄÄN MITÄ SUURIMMASSA AVOLOUHOKSENA, koska tunnelia ei kaiveta laavakerroksen puolelta. Siihen tulee työtunneli, 2 hultorakennusta parkkipaikkoineen. 3 isoa ilmastointiaukkoa meluavine poistopuhaltimineen ja Kattilavuorentien vielä varapoistumistien.  

2. Väite siitä, että adresin laatija olisi luonut kauhukuvaa melu-, pöly- ym. haitoista ei pidä paikkaansa. Asia selviää melupäätöksestä 14.8.2014 jossa haetaan  TILAPÄISTÄ lupaa 100 kuorman murskeen ajoa päiväaikaan ja 50 kuorman ajamista yöaikaan, myös arkipyhisin.  

3. Melupäätös 14.8.2014 ei ole lainvoimainen. Sitä on tehty määräajassa valitus Vaasan hallinto-oikeuteen, joka on moittinut Länsimetro Oy:n ja Espoon kaupungin toimia. Asia on menossa vielä Korkeimpaan hallinto-oikeuteen. 

4. Lupa-asiat hankkeen osalta eivät ole alkuunkaan kohdallaan. ESimerkiksi YVA-selvitystä Sammalvuoren osalta ei ole tehty lainkaan. Lisäksi maanpäälliset rakenteet vaativat ympäristöluvat ja rakennusluvat. Näin kertovat oikeat adiantuntijat, myös Espoon kaupungin palveluksessa olevat virkamiehet. Espoossa on vielä rehellisiäkin virkamiehiä.

5. Täytyy olla taloudesta täysin tietämätön, jos väittää, että Länsimetro, puhumattakaan sen jatke, olisi edes jollakin tavalla kannattava. Ei taatusti ole. Raideliikenne ei ole tänä päivänä mikään vetovoimatekijä. 1800-luvulla olisi ehkä ollut. Yrityksistä tyhjentyvä Ruoholahti ja Keilaniemi ovat tästä hyviä esimerkkejä. Asunnot eivät mene kaupaksi, eikä uusia asuinrakennushankkeita  juurikaan ole vireillä. Kaavoitetut tontitkin odottavat rakentamisen aloittamista.     

  

 

 

Vastaukset


Vieras

#108 Re: Re: Re: Asiaton kommentin poisto

2014-11-24 22:05:08

#33: Hannes Lampimäki - Re: Re: Asiaton kommentin poisto 

 Kannattaa lukea yo. Asiaton kommentin poisto-viesti. Lisäksi kannattaa huomata, että koko länsimetron jatkeesta on Helsingin Hao:ssa 6 valitusta, KHO:ssa yksi valitus ja Eduskunnan oikeusasiamihellä yksi. Lisää tullee, kun ehtii.