tuoksuton

Kommentoitu viesti

homeesta sairastunut

#79 Re: vastine sinulle-pienet tuoksut sallittakoon

03.11.2014 18:48

#49: ei jaksa - vastine sinulle-pienet tuoksut sallittakoon 

 Niin hajusteyliherkät ovat hyvin herkkiä pienelle määrälle hajusteita. Yksinkertaisesti siksi koska hajusteet eivät ole luonnollisia ja kaikki mistä oireita tulee niin ne eivät välttämättä haise. Kyllä suurin osa hajusteista on hermomyrkkyä joka vaikuttaa kehoon allergisilla ja hermostollisilla oireilla. Miksi kukaan ei puutu hajuteollisuuteen. Se senkun kukoistaa ja ihmiset sairastuu :(

Ennen vanhaan tehtiin hajuvedet ja saippuat kunnollisista raaka aineista. Nykyään ne ovat vaarallista kemikaalia. Minun hajuyliherkän nenässä ne haisevat kauhelle ja ne pistävät ihoani ja hengitysteitäni. Iho puutuu kemikaaleista. Myöskin homerakennuksesani alistuessani sisäilmanmyrkyille aiheutti hajuaistissani muutoksia. Hajuvesistä ja partavesistä ei lähde mielyttävää hajua vaan se haisee karmealle kärpäsmyrkylle. Voin pahoin ja yököttää. Me emme tarvi ylimääräisiä tuoksuja hengitysilmaan. Se joka käyttää liikaa hajusteita ei ajattele muita ihmisiä. Kyllä me ihmiset voidaan elää ilman turhia hajusteita ja kemikaaleja. 

T: homeesta sairastunut tuoksu- ja kemikaaliyliherkkä.

Vastaukset


Vieras

#81 Re: Re: vastine sinulle-pienet tuoksut sallittakoon

2014-11-03 21:29:44

#79: homeesta sairastunut - Re: vastine sinulle-pienet tuoksut sallittakoon 

olen myös hometalossa asuessani saanut tämän kamalan sairauden.tuntuu siltä että kukaan ,joka ei itse kärsi hajusteiden aiheuttamasta kamalasta olosta,väheksyy meitä ja pitää meitä jonain idiootteina turhan valittajina. pitäisi keksiä joku keino saada nämä hajusteilla läträäjät jotenkin kuriin.ja todellakin totta että pienikin määrä hajustetta vaikkapa bussissa saa meikäläisen olon sairaaksi ja päivä on pilalla saatika sitten että työkaverisi ei noudata hajustekieltoa ja joudut hengittämään hajuveden kamalaa hajua 8 tuntia niin kyllä tulee orpo olo.siinä sitten yrität huonossa kunnossa tehdä työvuorosi loppuun ja toipumiseen menee pitkä aika.on se kumma ettei asiaan saada muutosta.toivottavasti tämä adressi saa jotain hyvää aikaiseksi.