Maahanmuuttajien tuet

Kommentoitu viesti

Oikeudenkäyntikulut valtion kassasta

#2421 Lumeliitot taloudellisesti kannattava maahanmuuttoväylä

05.11.2014 07:54

En allekirjoita tätä siitä syystä, että minun mielestäni maahanmuuttajille ei pitäisi maksaa mitään tukia. Jo ulkomaalaislaki määrittelee, että maahanpääsyn edellytyksenä on, että tulija pystyy itse elättämään itsensä ilman tarvetta toimeentulotukeen. Kuitenkin esim. lumeliitoissa suomalaisia käytetään härskisti hyväksi, avioliitto- ja perhelainsäädäntö ei kuitenkaan tunne lumeliittoja vaan härskeimmätkin tapaukset muuttuvat oikeiksi avioliitoiksi heti maahan päästyä. Tyypillistä on, että vaikka avioliitto on solmittu vain oleskeluluvan ja taloudellisen edun saamiseksi, lapsia siitetään ja mielellään vielä päällekkäisiin perheisiin, koska mitä useampi perhe tulijalla on, sitä vahvemmaksi hänen siteensä Suomeen tulkitaan ja sitä varmemmin saa jäädä. Jo vuonna 2003 tehdyssä sosiaali- ja terveysministeriön selvityksessä todettiin, että lumeliittoon syntynyt lapsi edesauttoi kansalaisuuden saamista ja oikeudenkäynnit, sekä omaisuuden jako, tuomittiin poikkeuksetta lumepuolison eduksi, vaikka tuolloisellakin lainsäädännöllä oltaisiin voitu tuomita toisin. Vuoden 2004 ulkomaalaislakiuudistusta perusteltiin sillä, että liitot päättyivät välittömästi pysyvän oleskeluluvan saannin jälkeen, silti lumeliittojen määrä on lisääntynyt, niitä ei tilastoida eikä niille edelleenkään ole asetettu minkäänlaisia vaatimuksia eikä jälkiseurantaa.

Kantasuomalaisia käytetään härskisti hyväksi ja lapsia syntyy hyväksikäytöstä hyväksikäytettäviksi. Huoltajuus- ja tapaamisjärjestelyillä yhteiskunta pitää huolen siitä, että hyväksikäyttäjä saa vallan uhreihinsa nähden ja perhehelvetti jatkuu aikuisikään lapsen oikeutena. Maahanmuuttajat tienaavat laillisesti poikkeuksetta vain sen verran, että saavat kaikki yhteiskunnan tuet täysimääräisinä ja oikeudenkäyntikulut maksetaan valtion varoista. Todetuilla laittomilla varoilla ja rikollisuudella ei ole merkitystä maksettuihin etuuksiin eivätkä ne heikennä tulijan asemaa huoltajuus- ja tapaamisoikeuksista päätettäessä edes niissä tapauksissa, joissa on voitu luotettavasti toteennäyttää, että tulijalla on ollut lukuisia päällekkäsiä perheitä hyvin lyhyessä ajassa maahan saapumisesta eikä hän ole osallistunut lapsen hoitoon tai ollut läsnä lapsen elämässä avioliiton aikana. Jos lumeliitoista kiinni jääneet palautettaisiin lähtömaihinsa ja oikeudenkäynnit maksatettaisiin omasta pussista, lumeliittojen määrä vähenisi varmasti.

Nykylainsäädännöllä lumeliitoista on tehty houkutteleva ja taloudellisesti kannattava maahantuloväylä, jossa lapsen etu ja lapsen oikeus eivät kohtaa lastensuojelussa. Lapsien hyväksikäyttö lumeliitoissa tulee säätää rikoslakiin ja tukea tällaisen hyväksikäytön uhriksi joutuneiden lasten tasapainoista kasvua tervettä fyysistä, psyykkistä, sosiaalista ja moraalista kehitystä tukevassa ympäristössä. 

Vastaukset

KÄYRÄTORVI

#2422 Re: Lumeliitot taloudellisesti kannattava maahanmuuttoväylä

2014-11-11 19:36:41

#2421: Oikeudenkäyntikulut valtion kassasta - Lumeliitot taloudellisesti kannattava maahanmuuttoväylä 

 Kuka on sepustuksesi HÖLMÖ. No sehän on naimisiin menenevä/menevät suomalainen/suomalaiset.

Ei olisi lumeliittoja ellei olisi hölmöjä naimisiin meneviä suomalaisia.

Turhaa siitä on maahanmuuttajia mollata.