Vakuutuslääkärit on asetettava totuusvelvoitteen piiriin

Kommentoitu viesti


Vieras

#106

03.12.2014 18:11

Olin 8 vuotta vakuutusyhtiön armoilla, kaksi vuotta sitten voitin vakuutusyhtiön lääkärit ja juristit. Vakuutusyhtiöt armottomia, mikään kustannuksia tuottava ei kuulu vakuutusyhtiön korvattavaksi. Jos pää kainalossa, todetaan se lapsuusajan traumaksi /synnynnäiseksi rappioksi.

Oikeudessa todistustaakka uhrilla, ei vakuutusyhtiöllä.
Oikeudenkäyntiprosessit työläitä ja vammautuneille raskaita. Terveys menee, perhe särkyy, elanto menee ja vakuutusyhtiöt porskuttavat suurilla voitoilla.
Joku pieni pyörävarkaus korvataan ikävähennyksin ja omavastuuvähennyksin, totta kai, mutta entä työkyvyttömyyden aiheuttavat onnettomuudet?? Ne kuuluvat sarjaan rappeuma. Olikos legendan mukaan jo 10 vuotiaalla rappeuma, kun kolariin joutui???

Vastaukset

Taistelussa

#117 Re:

2014-12-05 11:11:51

#106: -  Olen myös ollut vakuutusyhtiöiden-ja lääkäreiden puristuksessa 11vuotta .- Olenkin miettinyt että pakolliset tapaturma vakuutukset pitäisi jotenkin kyseenalaistaa,- valtavat rahat vakuutusyhtiöille kertyvät juuri näistä,- mutta miten näiden, jotka taistelevat, ovat uhreja, ääni saataisiin kuuluviin.- Kokemus on osoittanut, että jopa työpaikan ja yleensä muutkin lääkärit pelkäävät näitä lausuntojaan suoraan ja totuudenmukaisesti kirjoittaa??? (pois sulkien erikoislääkärit ja muut yksilöt lääkäreistä jotka taistelevat epäoikeudenmuaisuutta vastaan). Kysynkin mikä tämän pelon luo, vaikka he tietävät totuuden???- he kirjoittavat tietoisesti ns. "löysiä lausuntoja", poliitiikon puheet tulevat mieleen, sanovat paljon, vailla todellista kannanottoa ja vastuuta?--- Keskustelua on ollut myös tästä todistustaakan oikeellisuudesta. Pieni ihminen valtavaa koneistoa ja rahanvaltaa vastaan. ---Eikö todistustaakan pitäisi olla vakuutusyhtiöllä vamman tai sairauden suhteen. Vakuutusyhtiö voi ykskantaan ilmoittaa, vaikka vamma- tai sairaus todetaan kiistattomasti, ETTÄ EI VOI JOHTUA TÄSTÄ ?... vaan mistä sitten. Vakuutusyhtiön ei tarvitse sitä sen enempää juurikaan perustella, vaan vaaditaan uhrilta lisä todistusta??? Vakuutusyhtiö kaivaa kaikki vanhat sairautesi ja alkaa pyörittää niitä, vaikka niillä ei ole mitään tekemistä koko kyseessä olevan asian kanssa. Oma esimerkkini koskee lapsuudessa sairastamaani angiinaa ja korvatulehdusta jne. Tämä rappeuman yhtäkkinen ilmentymä on kyllä huippu ja vakuutusyhtiöiden paljon käyttämä lauseke! Olen myös kuullut tämän 10vuotiaan rappeuman perustelun, hänen loukattuaan itsensä. vain Tämä on yksi, näitä räikeyksiä on paljon ja ne perustuvat vakuutusyhtiöiden toteamukseen että näin vain on, miten sen lähdet todistamaan... Tämän on julmaa vallankäyttöä. Ihmiset ottavat kilvan kaupattavia vapaaehtoisia vakuutuuksia, tapaturman, sairauden, vapaa-ajan ja jos jonkinlaiseen asiaan ja varmuudeksi, ymmärtämättä ollenkaan tätä valtapeliä, sitten kun tosi on kyseessä! Puhumattakaan työnanjien pakollisista vakuutuuksista!                                  Tämä näyttö vastuun siirtäminen vakuutusyhtiöille ja todistustaakan siirtäminen sille jolle se kuuluu, Vakuutusyhtiöille, on mielestäni se selkein tie oikeudenmukaisuuteen! Mutta miten tällainen näkökulma saadaan julkisuuteen ja voimaan. Myös se että vakuutusyhtiö ei saisi olla voiton tuottamis ja pörssiyhtiön kaltainen liikelaitos, joka se nykyään on. Kuka herää tähän todellisuuteen???