Vaadimme tiedot rokotteiden haittavaikutuksista ja valmistuksesta

Kommentoitu viesti

Ajattellaan kun on siihen tarvittavat välineet.

#4 Re: Vieras

07.12.2014 17:34

#3: - Vieras 

 " ... koska tietoa ei ole." Miksi tietoa ei ole? Kertoisivatko rokotteiden valmistajat vapaaehtoisesti, että MS, ADHD, väsymysoireyhtymä jne ovat heidän kehittelemiensä rokotteiden ansiota? He halusivat kieltää narkolepsian yhteydetkin rokotteeseen, muuta heidän oli pakko antaa periksi suuren näytön vuoksi.

Rokotteiden hyödyistähän me saamme aivopesua yllinkyllin, mutta koskaan ei kerrota, että ne eivät ole pelkästään hyödyllisiä, kuten eivät muutkaan kemialliset ja elimistölle vieraat aineet, jotka kroppa katsoo uhkaksi.

HIV on apinavirus, jolle marakatit ovat immuuneja. Mistä se tuli ihmiseen ja miksi se tuli ihmiseen vasta nyt? Suuri osa rokotteista viljellään apinan munuaisen seerumiin, kuten mm. isorokkorokote ja polio. Ebolakin on eläinperäinen virus. Mistä se tuli ihmisiin ja miski vasta nyt? Miksi se leviää nimenomaan Afrikassa? Afrikka on ylikansallisten rokotevalmistajien koerokotusmaa.

Nyt sitten ollaan kovasti kehittämässä rokotetta ebolaa vastaan. Kuka kehittää? Ne samat tehtailijat jotka kehittelivät nämä kaksi em mainittua eläinperäistä rokotettakin. Rokotekauppa käy ja jos se ei käy, niin keksitään uusia syitä ja saadaan aikaan uusia "tarpeita".

Afrikkalaiset tarvitsisivat puhdasta vettä, ravitsevaa ruokaa, siedettävät asunnot, kunnollisia vaatteita ja tietoa hygieniasta jolla ehkäistään tautien leviämistä. Mitä he saavat? Rokotteita - elohopealla, fenolipunalla ja formaldehydillä kyllästettyjä virusperäisiä kemikaleja jo muutenkin riutuneisiin kroppiinsa.

Ajatellahan ei saisi, kun on kysymys miljardien bisneksestä. Niiden rahastuksesta jotka haluavat pitää ihmiset tietopimennossa välttääkseen vastuuta.

Vastaukset


Vieras

#5 Re: Re: Vieras

2014-12-08 14:16:50

#4: Ajattellaan kun on siihen tarvittavat välineet. - Re: Vieras 

 Erittäin hyvä vastine neloselta kolmoselle!!!


Vieras

#6 Re: Re: Vieras

2014-12-08 20:28:52

#4: Ajattellaan kun on siihen tarvittavat välineet. - Re: Vieras 

 Tämä on ihan höpöhöpöä. Ja valitettavasti ihmiset uskovat tälläistä huutelijaa, mutta kukin voi tehdä omat johtopäätöksensä.

Ihan nyt tätä "asiantuntijaa" korjatakseni. Ensinnäkin mikä on apinan munuaisen seerum? Seerum on se veren osa josta puuttuu verisolut ja se sama veri ja seerum kiertää siellä missä on verenkiertoa eli koko elimistössä oli se sitten apina tai ihminen tai lehmä. Ei ole erikseen mitään munuaisseerumia ei ihmisellä mutta ei myöskään apinalla.

Kyllä rokotteen valmistuksessa polio viruksen viljelyssä käytetään apinan munuaissoluja, kuulostaa hurjalta, mutta jotta näitä rokotteita pystytään valmistamaan täytyy jotenkin tätä "tautia" viljellä laboratorio-oloissa ja tämän rokotteen kohdalla menetelmä on tämä. ja itse näiden munuaissolujen kasvatukseen laboratoriossa käytetään vasikan seerumia, mutta siinä kohtaa kun tämä polioviruksen viljely tulee mukaan kuvioon ei tätä seerumia enää käytetä vaan elatusalusta on toinen. Itse rokotteessahan sitten ei ole enää elävää virusta ja nämä munuaissolut yms ei ole mukana pistettävässä rokotteessa. https://www.vaccineshoppecanada.com/document.cfm? file. =IMOVAX_Polio_E.pdf#page15

Ja tämä kaikki on julkista tietoa mitä voi löytää internetistä, mutta on toki tylsää luettavaa ja jotta tuosta luetusta pystyy jotain ymmärtämään tarvitsee lukija kyllä paljon perustietoa solubiologiasta yms jota ei kyllä ihan jokaisella meistä (edes tämän kommentin kirjoittajalla riittävästi ole ja edellisen kommentin kirjoittajalla selvästi vielä vähemmän).

Helpompi on huudella tälläisiä apinanmunuaisseerumijuttuja asiaa millään tavalla ymmärtämättä. Tämän tyyppiset jutut kun vetoaa ihmisiin, todellisuus on onneksi toinen.

Salaliittoteoriaan uskokoon ken tahtoo, minä uskon tutkittuun tietoon ja näyttöön.