Kansanäänestys sukupuolineutraalin lakiehdotuksen kumoamiseksi

Kommentoitu viesti


Vieras

#173 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Homolain seuraamukset kauheat

08.12.2014 19:56

#168: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Homolain seuraamukset kauheat 

 

 

Luuletko etteivät imaamit näin puhu,  minä en luule,  moskeijoiden puheet eivät vuoda julkisuuteen.  Siellä puhutaan paljon,  mistä ei osata aavistellakkaan.  Niitä ei kuitenkaan tutkita.  


Edes  WTC-iskujen jälkeen paikallista moskeijaa New Yorkissa  ei saanut tutkia,  koska asia oli jo petattu etukäteen lainsäädännöllä. Tai sitten se oli "Political Correctness"-  eli  pelko vahvaa muslimiväestönosaa kohtaan. Tällä tavoin aikamme toimii vahvojen eturyhmien toiminnan suojaamiseksi.

Suomalaiseen hengelliseen kulttuuriin ei kuulu tuollainen kielenkäytön henki.  Mutta sanakohdat tietysti luetaan niin kuin ne ovat kirkkovuoden ja  muuten tekstiyhteyden mukaan.  Niissähän on vielä voimakkaampi tuomio.

Tämän tuomion psyykkiseen torjumiseen kuuluukin aika paljon voimavaroja. Sen kohtaaminen kun ei ole miellyttävää kenellekkään.  Se,  plus syvällä ihmisessä oleva tietoisuus asian tuomionalaisuudesta,  saattavat olla yksi syy siihen, että homoyhteisön kokemusmaailmasta ei poistu alemmuuden tunne.  Tasa-arvoterminologialla tätä harmoniaa ei saavuteta!

Siihen auttaa yksinkertainen totuuteen tuleminen.  Painajainen loppuu heti. Ja Jumala hoitaa sitä,  joka tämän irtisanoutumisen tekee!

Vastaukset


Vieras

#176 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Homolain seuraamukset kauheat

2014-12-08 20:16:31

#173: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Homolain seuraamukset kauheat 

 "Luuletko etteivät imaamit näin puhu,  minä en luule,  moskeijoiden puheet eivät vuoda julkisuuteen.  Siellä puhutaan paljon,  mistä ei osata aavistellakkaan.  Niitä ei kuitenkaan tutkita."

Niitä ääriislamilaisten saarnammiesten länsimaissa pitämiä vihapuheita on vuotanut julkisuuteen ja johtanut viranomaisten toimenpiteisiin, maahantulokieltohin yms.

Ja mitä oikeutta ne moskeijapuheet antaisivat kristillisille saarnamiehille hyökätä vähemmistöjä kohtaan?

"Suomalaiseen hengelliseen kulttuuriin ei kuulu tuollainen kielenkäytön henki."

Juu, toivottavasti kotimaiset saarnamiehet eivät ota ruotsalaisesta kollegasta mallia.