Kansanäänestys sukupuolineutraalin lakiehdotuksen kumoamiseksi

Kommentoitu viesti

Totuus ei ole muotia

#190 Re: Re: Re: Re: Re: Homolain seuraamukset kauheat

09.12.2014 19:20

#126: Ariel - Re: Re: Re: Re: Homolain seuraamukset kauheat 

 Ei kannata puhua asioista mitä ei tiedä. Turhaa pahanpuhumista riittää täällä Suomessakin ihan kylliksi. Hedelmistään puu tunnetaan on yksi aika hyvä sananlasku. Kyllä se täällä palstallakin hyvin tulee selville. Totuus ja rehellisyys on meidänkin maassamme alkanut olla ehtyvä luonnonvara. Mitä syvemmälle mennään sekularismiin ja loittoonnutaan Jumalasta sitä kurjemmaksi menee elämä täällä meille itsellemme niin kuin meidän lapsillemmekin. Kiusataan, kirotaan, lyödään, herjataan, panetellaan, mustamaalataan, ja täällä netissä jopa vihataan ihmisiä.

Jos joku haluaa jotain järkevää tänne kirjoittaa, pian joku kommentoi jonkun herjaavan kommenttinsa. Kun homoliitoista puhutaan, on se vaan niin kummallista että koska  se on kaiken järjenkin vastaista  niin eipä sen puolustajat osaa sitä millään järkevällä puolustaakaan. Siihen kun ei ole olemassa mitään järkevää puolustusta. On siis vain herjattava meikäläisiä, kun ei ole muuta sanottavaa. 

Sen sijaan löytyy paljon paljon järkeviä ja hyviä perusteluja, miksi homoliitot ei ole avioliittoja. Ei tarvitse haistatella ketään, koska tosiasiat puhuvat puolestaan. Pelkään että totuudella ei enää ole arvoa monen suomalaisen elämässä. Enemmän merkitsee se, että saa elää niin kuin tykkää, siis aikuiset, ei lapset. Lapsista ei välitetä.

Jos homot saa vallan Suomessa, he myös sitten sanelevat koko elämämme täällä. Meikäläinen kai ensimmäisenä laitetaan vankilaan kun en laita lapsiani enää sellaiseen kouluun, missä opetetaan homo avioliitoista. Avioliitto on aina vain ja ainoastaan miehen ja naisen välinen liitto ja sillä sipuli. 

 

Vastaukset


Vieras

#194 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homolain seuraamukset kauheat

2014-12-09 22:08:48

#190: Totuus ei ole muotia - Re: Re: Re: Re: Re: Homolain seuraamukset kauheat 

 "Jos homot saa vallan Suomessa, he myös sitten sanelevat koko elämämme täällä."

Homojen salaliitto etenee Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikkassa, Oceaniassa. Edes Etelä-Afrikka ei säästynyt!

Heti lain säätämisen jälkeen:

Suomessa Tom of Finland -postimerkeistä tulee ainoat viralliset postimerkit ja Euroviisut tulevat uusintana joka lauantai-ilta. Jari Sillanpäästä tulee kulttuuriministeri.

Dressmann-kauppaketjun tuotteita käyttäviä miehiä sakotetaan. Timo Soini painostetaan kuntosalille.

Eikö mitään tehdä uhan torjumiseksi, hallitus edelleen toimintakyvytön?!