poikien ympärileikkaus tulee sallia Suomessa

Kommentoitu viesti


Vieras

#4

12.12.2014 16:25

En kannata ajatusta jossa silvotaan osa ihmisestä ilman tämän suostumusta. Suostumukseen tarvitaan ymmärrys toimeenpiteen peruuttamattomuudesta, jota vauvalla tai lapsella ei ole.

Esinahassa on sitäpaitsi tuntohermoja jolloin ympärileikattu mies ei voi nauttia samalla tavalla seksistä kuten ympärileikkaamaton. En siis sano että ympärileikattu mies ei voisi nauttia seksistä, vain sen että esinahan tuntohermojen puuttuessa tuntemus ei ole samanlainen.

Vastaukset

Ivan Vladimirovits

#73 Re:

2015-02-28 04:09:53

#4: -  

 "silvonta" ei ole poikien esinahan leikkaamista pois. Paras ympärileikkausikä on 8 päivän vanhana, vauvan immuniteetti on tuolloin parhaimmillaan. 

Esinahka vetäytyy taaksepäin kun seisokki iskee ja yhdynnässä, esinahassa ei ole mitenkään poikkeavan suurta kokoelmaa tuntohermoja. Esinahan alle jää satoja miljoonia mikrobeja, kuten herpes, glamydia, syfilis, gonorrea, papilloomat etc. ja ne kaikki sitten tungetaan naisen suuhun ja vulvaan. Totuus on ettei miehet arvosta hygieniaa kovinkaan korkealle, ja mitäs turhia, tyttöystävä ottaa suihin kaiken sen löyhkäävän harmaankellertävän mönjän, niin että .., se nyt on vain turhaa pestä se k*rpä. Terskassa ja sen kaulassa on n.4000 sensoria, jotka rekisteröivät alueen aktiviteettiä. Clitoriksessa on n.8000 sensoria.

Jenkeissä, mikä sen kaupungin nimi nyt olikaan? Eipä nyt tuu mieleen. No joka tapauksessa naisten kurkunpääsyöpä oli harvinainen 80 luvun taitteessa, sitten se räjähti nousuun ja on nyt tavallisimpia syöpätyyppejä, kohdunkaulan, keuhkosyövän etc. ohella ja siihen sairastuneet ovat nyt entistä nuorempia teinityttöjä ja lapsiakin ja sitten erikseen homot. Syy siihen on rajusti muuttunut sexikulttuuri jossa palvonnan kohteena sekä pääroolissa on blowjob pitkään ja hartaasti.

Sen esinahan poistamisella ei ole sen nautinnon kannalta merkitystä, paitsi että se yhdyntä kestää ehkä pitempään kuin sen vajaa puoliminuuttia ja mikrobit puuttuu, kun ei ole sitä mönjää, vaikka tyttöystävä nyt ei ottaiskaan suihin. 

Esinahan poistamisella on niin paljon positiivista vaikutusta, niin että se pitäisi poistaa kahdeksentana päivänä syntymästä kaikilta poikavauvoilta. Kansantaloudellista merkitystäkin on, kun naisten ja tyttöjen veneeristen ongelmien hoitoon ei tarvi hetikkään niin paljon veronmaksajien rahoja.

 

: -  

 

Silvontaa sen sijaan on tyttöjen intiimialueen leikkely jossa noita-akka likaisella, vuosien takaisten tyttöjen verien kuivuneet jäljet, tylsähköllä partakoneen terällä tai lasinsirulla poistaa klitoriksen, pienet häpyhuulet sekä isot häpyhuulet. Sen jälkeen otetaan akaasian piikki sabluunaksi ompelussa haava umpeen, niin että kusi ja vuosia myöhemmin puberteetin alkaessa menkat pääsevät ulos. Heti rituaalin jälkeen tytön jalat kapaloidaan tiukasti yhteen sekä muu vartalo köytettynä muutamaksi viikoksi. Kun sitten tyttö naitetaan jollekkin vanhalle ja irstaalle kaljulle möhömahaiselle, haisevalle mullahille, hänen vaginansa ompelukset ratkotaan pois jonka jälkeen hänen ylkänsä suorittaa aviolliset velvollisuudet ähisten ja puhisten ja vagina ommellaan käytön jälkeen umpeen, vain pieni reikä jää. On sanomatakin selvää tytön painajainen joka kerta kun ylkä tuntee velvollisuuden taas kutsuvan. Merkillisintä tässä on se kun naiset, silvotut naiset, äidit, siskot, vaativat tyttäriensä ympärileikkausta ja myös teettävät sen. Jos he asuvat Suomessa hän saa veronmaksajien rahat, että pääseevät maahan josta he justiinsa pakenivat,  omaa perinnekulttuuria juurruttamassa tyttärilleen ympärileikkauksen muodossa.


Vieras

#91 Re:

2016-06-03 19:34:24

#4: -  

 pälä pälä pälä....

Terävä

#93 Re:

2016-06-03 19:46:42

#4: -  

 

The benefits of circumcision.

A decreased risk of urinary tract infections.
A reduced risk of some sexually transmitted diseases in men.
Protection against penile cancer and a reduced risk of cervical cancer in female sex partners.
Prevention of balanitis (inflammation of the glans) and balanoposthitis (inflammation of the glans and foreskin).
Prevention of phimosis (the inability to retract the foreskin) and paraphimosis (the inability to return the foreskin to its original location).