Marinoimattoman lihan puolesta

Kommentoitu viesti

Niina Hannula
Hämeenlinna

#52 huh

09.02.2009 12:53

onko kenellekaan tullut mieleen, miksi sita naturel-lihaa ei myyda? koska sita ei kukaan osta! omaankin kauppaan on muutaman kerran asiakkaiden pyydosta tilattu, mutta niin se vain menee etta marinoimattomat jaa sinne hyllylle ja siita sitten roskiin kun parasta ennen -paiva koittaa.

vika ei ole kaupoissa, vaan asiakkaissa itsessanne. varsinkaan pienempien kauppojen ei ole mitaan jarkea ostaa marinoimattomia lihoja koristeeksi. jos vaaditte ja haluatte, ostakaa sita sitten myos.

ei sen puoleen, kylla itsekkin mieluummin kaytan marinoimattomia, mutta muistakaa myos asioiden kaantopuoli. kaupatkin on voittoa tekevia yrityksia eivatka hyvantekevaisyysjarjestoja.

Vastaukset

A.Siakas

#63 Re: huh

2010-10-23 13:36:39

#52: Niina Hannula - huh 

 Jaa että kauppiaan puheenvuoro? Ja täyttä puppua. Marinoidun lihan idea on että sen säilyvyyttä on parannettu ja että osa painosta on vettä ja mausteita, jolloin asiakas maksaa siitä marinadilitkusta lihan hinnan. Marinoimaton lihan on hankalaa koska sen säilyvyys on huonompi jolloin hyllyjen päivittäminen vaatii enemmän työtä. Lisäksi marinadi peittää katseilta lihan laadun, jollon voidaan pakata mitä hyvänsä retlakkeita ja jänteenpätkiä lihana. Marinadit pois tai myytäköön ne sitten oheistuotteena jos niitä on pakko tyrkyttää, mutta niiden käytön suhteen valinnan tulisi olla kuluttajalla eikä tavarantoimittajalla/myyjällä.