Työttömälle oikeusturvaa ja parempaa toimeentuloa

Kommentoitu viesti

NOLLA PROSENTIN TYÖTTÖMYYS KAHDESSA VIIKOSSA

#7 EHDOTTOMASTI SUOMESSA KANTASUOMALAISTEN ASIAT KUNTOON

13.02.2015 16:15

KYLLÄ KANNATAN JA ASIAA HOITAMAAN TARJA HALONEN PALKKANSA JA ELÄKKEENSÄ PUOLESTA,KOSKA MAUNO KOIVISTO EI ENÄÄ KYKENE JA MARTTI AHTISAARI EI JOUDA, HÄNEN ON VIETÄVÄ ERITTÄIN TÄRKEÄÄ RAUHAN PROSESSIA ETEENPÄIN.

KUN NOITA TYÖTTÖMIÄ TAITAA OLLA NOIN PUOLISEMILJOONAA,EHKÄ OIKEAMPI LUKU ON TASAN MILJOONA,NIIN:  SE TEKEE VAIN 10,8 MILJARDIA EUROA VUODESSA JA ASIA ON VISSIINKIN SILLÄ SITTEN KUNNOSSA.

900€/KK X 12KK/V X 1000.000 TYÖTÖNTÄ = 10.800.000.000 €

NOITA HERROJEN PALKKOJA PIENENTÄMÄLLÄ JA ELÄKKEITÄ LEIKKAAMALLA, PÄÄSTÄÄN HELPOSTIKIN TUOHON JA SIKSI TOISEKSEEN MAKSAMALLA KÖYHILLE, NIIN NIISTÄ SUURIOSA PALAUTUU TAKAISIN VALTION KASSAAN.  KUN SENSIJAAN MAKSAMALLA SUURIA SUMMIA HERROILLE,  MATKUSTELEVAT JA MÄSSÄILEVÄT RAHAT ULKOMAILLA,  KUTEN HYVÄNÄ ESIM.  PIISPA EERO HUOVINEN JOULUPÄIVÄNÄ,JOULURAUHANAIKAAN JYSKYTTÄÄ LENTOKONEELLA LOMALLE THAIMAASEEN.

Vastaukset

Nim. Vähän kaleeriorjaa ylempänä pahoinvointivaltiossa nimeltä OY Suomi AB

#210 Re: EHDOTTOMASTI SUOMESSA KANTASUOMALAISTEN ASIAT KUNTOON

2015-09-16 23:21:48

#7: NOLLA PROSENTIN TYÖTTÖMYYS KAHDESSA VIIKOSSA - EHDOTTOMASTI SUOMESSA KANTASUOMALAISTEN ASIAT KUNTOON Antaa vaan piispa Huovisen lennellä vaikka huitsin nevadaan, jos hän vaikka menee kertomaan sinne eräästä henkilöstä, joka sanoi: "Ketuilla ja korpeillakin on luolansa mutta..............ei ole paikkaa mihin päänsä kallistaisi". Tosin taitaa olla aikoinaan piispan huoneessaan työpöydällään pääkalloa pitaneeltä piispalta jäänyt jotakin lukematta tai sitten on ollut luetun ymmärtämisen kanssa ongelmia, mutta ei siinä mitään, se on yleistä noissa yliopistopiireissä.