Työttömälle oikeusturvaa ja parempaa toimeentuloa

Kommentoitu viesti

uskonsa aatteeseen menettänyt

#16 kaiken se köyhä kestääkin

14.02.2015 11:17

Halosen valtakaudella poistettiin paljon entistä ja tilalle tuli uutta. Olihan pienestä kiltistä siivoojan tyttärestä varttunut suuri äksyilevä komentaja, ensimmäin nainenkin suomesa presidentiksi - ajatella  ,jolle suuri virka tuntui  ja nousi päähän, lakeja laadittaessa ei köyhää enää ,eikä kipeää tunnettu ollenkaan. Poitettiin viinan tuonti rajoitukset, viinalokareiden olikin hyvin helppo hyödyntää. Huumet levisivät aivan vapaasti kaikkialle maahan,jopa poliisipäälliköt hoitivat tukkukauppaa ja poliisit vähittäiskauppaa,alettiimpa puhua poliisin valeostojenkin nimellä  ja  huumeiden vapauttamisesta yleensäkin,pois rikoslaistakin.  Astumin alkoi vapautua, salata lapselta isyys, mutta siinä kävikin niin,että alkoi tulla sisko veli kehitysvammaisia,mutta eipä silläkään niin väliä,kun ei millään muullakaan JNE.

No ei rahaakaan voi jättää mainitsematta,toiset tienaamaan satojakin miljoonia vuodessa ja toiset vain satasia kuussa.

Teollisuus monin tavoin ajettiin alas ja maanviljelykin haluttiin lopettaa. Kun ei niissä kuulema ole mitään järkeä.    Joku, vai mitä kestävää,  - salamyhkäinen kerho kehittää omaansa, -en tiedä.

 

Vastaukset

kumileimasin

#45 Re: kaiken se köyhä kestääkin

2015-03-05 06:34:57

#16: uskonsa aatteeseen menettänyt - kaiken se köyhä kestääkin 

 Kyllä ne lait säädetään eduskunnassa, presitentti vain ne vahvistaa. Siis kansanedustajat ovat näitten lakien takana. Presidentillä on veto-oikeus hylätä mutta kansanedustajat voivat muistaakseni vuoden päästä käsitellä uudelleen eikä presdentti enää voi vastustaa vaan on pakko allekirjoittaalakiesitys.