Sutta ei suojella tappamalla

Kommentoitu viesti

kaupungissa asuva

#1 Sudet vapaaksi riistaksi

23.02.2015 15:13

Olen seurannut tätä susikeskustelua ja olen 100% sillä kannalla että suden saaminen takaisin ihmisaraksi vaatii että ylisuureksi paisunutta susikantaa(hybridit mukaanlukien) verotetaan ankarimman mukaan Ei ole oikein jotta ihmisen elinkeino, toimeentulo ja harrastukset kärsivät susien takia ! susia ei luonto enää nykymuodossaan kaipaa hävittää ne täytyy pois vahinkoa ja kiusaa aiheuttamasta !

Vastaukset

Ma

#2 Re: Sudet vapaaksi riistaksi

2015-02-23 15:19:37


Vieras

#3 Re: Sudet vapaaksi riistaksi

2015-02-23 15:31:49

#1: kaupungissa asuva - Sudet vapaaksi riistaksi  

 Että kannatat exterminaatiopolitiikkaa. Onko kyseessä tiedon puute vai silkka murhanhimo ?

Ihmistä nykymuodossaan luonto kaipaa kaikkein vähiten.

Leijona79

#12 Re: Sudet vapaaksi riistaksi

2015-02-23 18:07:57

#1: kaupungissa asuva - Sudet vapaaksi riistaksi  

 Susi kuuluu Suomen luontoon! Et voi arvatakaan kuinka tärkeä laji susi ja kuinka tärkeitä myös muut pedot ovat luonnon hyvinvoinnille ja siten myös ihmiselle. Oletko nähnyt mitä tapahtui Yellowstonessa kun susi hävitettiin vs. palautettiin takaisin? Kannattaisi tutustua. Tuollainen silmitön vihaaminen ei johda mihinkään.

Kannatan kannanhoitosuunnitelmaa

#30 Re: Sudet vapaaksi riistaksi

2015-02-25 19:34:13

#1: kaupungissa asuva - Sudet vapaaksi riistaksi  

 Suden kannanhoitosuunnitelma on hyväksi sekä susille, susien maineelle.

Susien salametsästäjät ovat natseja

#45 Re: Sudet vapaaksi riistaksi

2015-03-01 23:27:04

#1: kaupungissa asuva - Sudet vapaaksi riistaksi  

 Kirjoituksesi osoittaa silkkaa natsismia.

Mutta niinhän susien salametsästäjät, julkisalametsästäjät ja metsästäjät (samaa porukkaa kaikki) ovatkin natseja, heikomman alistajia ja yhden lajin tuhoajia järjettömällä ja ääliömäisellä sekä mihinkään biologisiin faktoihin perustumattomalla populismilla. Näille vouhkaajille heidän suuressa joukkotyperyydessään ja uhossaan on tärkeintä saada kaikki sudet murhattua Suomesta keinolla millä hyvänsä. Typerimmät heistä ovat persuja ja toiseksi typerimmät kepulaisia. Saattaa mukana olla jopa muutama kristillisdemokraattikin, Jeesushan nimenomaan käski tappamaan ja vainoamaan raukkamaisesti tiettyä vähälukuista ja puolustuskyvytöntä eläintä, eiks je?

Sun mielestä varmaankin on hyvä, että ihmisistäkin kaikki kehitysvammaiset, "ei puhtaat arjalaiset" ja muutkin "geneettisesti epäsopivat" murhataan vain koska sinä olet sitä mieltä? Tämähän on täysin vastaavaa natsismia kuten varmasti hyvin ymmärrät. Onkin mielenkiintoista, että joku päästää kilahtanut pihasusivouhkaaja tulee meille vain yksiselitteisesti kertomaan, että "hybrideillä ei ole oikeutta elää", koska he ovat geneettisesti epäsopivia.

Oletko Jumala, joka kertoo meille kuka täällä saa elää ja kuka ei?