Sutta ei suojella tappamalla

Kommentoitu viesti

pohjoisen asukas

#25 hyvä teko

24.02.2015 08:24

Aivan mahtava homma jotta sutta alkoivat metsästämään ja susikantaa pitäisikin vähentää ainakin puoleen koska susi on peto jota luonto ei kaipaa . ja näille ilmanaikuisille valittajille ja ruikuttajille sanoisin että hommatkaa itsellenne elämä taikka kasvakaa aikuisiksi on merkillistä jotta Helsingissä asuvat alle kaks kymmppiset pikkutytöt soittelevat mm, oulun hallinto-oikeuteen pyytäen kaatolupien kumoamista .. Naurettavaa touhua !!! nämä anarkistien alut täytyisi saattaa joko hoitoon taikka kasvatuslaitoksiin koska se mitä tämä maa vähiten kaipaa ovat sudet ja anarkistiryhmittymät !

Vastaukset


Vieras

#26 Re: hyvä teko

2015-02-24 11:40:24

#25: pohjoisen asukas - hyvä teko 

 Susi on peto, jota luonto tarvitsee, ihmisillä luonto ei tee yhtään mitään, pikkuisia sarjamurhaajia kivääreineen ampumassa kaikkea mikä liikkuu, jopa omia koiriaan.  Lisäksi, jokaisella Suomen kansalaisella on oikeus valittaa vääräksi kokemastaan menettelystö, tämä oikeus on sisällytetty perustuslakiin. Pl 2.2,14 ja 20.2 pykälissä olisi esim sinulle hiukan lisää tietoa tästä kansalaisen oikeudesta sekä myös sanotun lain 2 pykälän 3 momenttiin sisältyvä oikeusvaltioperiaate jonka mukaan julkisen vallan käytön tulee perustua lakiin.

Sinähän esiinnyt tässä anarkistisesti, koska olet vaatimassa vapaita ihmisiä laitoksiin siksi, että ovat kanssasi eri mieltä. Mielipiteen vapaa ilmaisu sisältyy myös siihen samaan lakiin ja myös toimiminen vääräksi kokemiaan asioita vastaan, niin kauan kun tekee sen lakia noudattaen.